Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Møterommet Stup på Thon Hotel Norge. MIFF holder Israelkonferansen 2021 i dette flotte møterommet med panaromautsikt over Kristiansand by. (Foto: Thon Hotels).

Israelkonferansen flyttes til Kristiansand i oktober

På grunn av koronapandemien blir MIFFs landsmøtehelg flyttet fra Fornebu i juni til Thon Hotel Norge i Kristiansand 8.-10. oktober.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Vi hadde i det lengste håpet å kunne avholde Israelkonferansen på Fornebu i juni, men det blir vanskelig eller umulig med de gjeldende smittevernbestemmelser. Derfor flytter vi nå til Thon Hotel Norge i Kristiansand, fredag 8. oktober til søndag 10. oktober 2021. Dermed blir Israelkonferansen slått sammen med MIFF Forum, slik MIFF også gjorde under koronapandemien i november 2020.

Tradisjonen tro får vi besøk av en representant fra Israels ambassade som oppdaterer oss på den aktuelle situasjonen, men du kan også få høre foredrag av Berit Reisel, Khaled Abu Tomaeh, Eyal Dror og Jan Benjamin Rødner.

Kom for å treffe Israelvenner fra hele Norge. Dette er en unik mulighet for å treffe likesinnede til både faglig påfyll og til sosialt samvær.

PS! Dersom du var påmeldt til Israelkonferansen i juni, vil din påmelding automatisk bli overført til Israelkonferansen i oktober. Ta kontakt med Kjetil Ravn Hansen (kjetil@miff.no eller 45 24 45 98) dersom du ønsker å endre eller få refusjon fordi du er forhindret fra å delta i Kristiansand.

Klikk her for å se program, informasjon og melde deg på

Fra hotellets nettside:

Sørlandets mest attraktive konferansehotell er fullstendig oppgradert og klar for nyåpning sommeren 2020. Her får du behagelige Jensen-madrasser, godt inneklima og en lun atmosfære midt i Kristiansand sentrum.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart