Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

MIFF hadde rekkevidde på over to millioner på én uke

Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2014. (Foto: MIFF)
Når Israel blir tvunget til å forsvare seg mot islamistiske terrororganisasjoner strømmer folk til MIFF for å få informasjonen som norske medier stort sett fortier.

Fra 10. mai har Israel forsvart seg mot islamistiske terrorgrupper som har angrepet med over tre tusen raketter.

MIFF vet av erfaring at de store norske medienes framstilling blir skjev, mangelfull og til dels helt feil når slike kriser oppstår (se boken Det falske bildet av Israel og MIFFs siste faktasjekker). Derfor har vi fra første dag trappet opp vårt informasjonsarbeid, inkludert betalte kampanjer på nettet.

Tallene for konfliktens første uke er rekordhøye for MIFF.

På miff.no hadde vi 124.000 besøk. Dette er dobbelt så høyt som ukegjennomsnittet i den best besøkte måneden under Gaza-krigen i 2014.

Tallene Facebook gir oss for rekkevidde til vår side og gruppe er opp mot 800.000, i tillegg har vi nådd enda flere via videoer, bilder og artikler som er delt i andre sammenhenger på Facebook. MIFFs videoer på Facebook hadde over 160.000 visninger i løpet av én uke.

Twitter opplyser at MIFFs meldinger ble sett 128.212 ganger på én uke og YouTube opplyser at MIFFs videoer og direktesendinger hra hatt 57.498 visninger. På Instagram har MIFF nådd nesten 10.000 brukere.

Til sammen er dette en rekkevidde på nesten 1,1 millioner. I tillegg opplyser Google at MIFFs annonser på søkemotoren og andre Google-tjenester hadde godt over 900.000 visninger. I sum har MIFFs informasjon, i større og mindre formater, nådd ut over to millioner ganger, og vi kan trygt slå fast at MIFFs argumenter er sett og hørt av mange hundretusen innbyggere i Norge. I tillegg har MIFF hatt en betydelig rekkevidde i Danmark.

At det finnes en organisasjon som formilder israelske perspektiver er bare mulig på grunn av MIFFs medlemmer og støttespillere. MIFF mottar ingen statsstøtte og har ingen store sponsorer, hele arbeidet hviler på at enkeltpersoner som støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland i Israel støtter vårt informasjonsarbeid.

I løpet av de siste par ukene har MIFFs medlemstall i Norge økt med over 150, til over 11.300. Med medlemmer i Danmark og Island er vi raskt på vei forbi 12.000 medlemmer til sammen.

Klikk her for å bli medlem av MIFF nå

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart