Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hederspris til Jan Benjamin Rødner

MIFFs nestleder Jan Benjamin Rødner. (Foto: Bjarte Bjellås)
Får prisen for fem tiårs innsats for Israels sak.

Under festmiddag på MIFFs Israelkonferanse i Drammen fikk Jan Benjamin Rødner utdelt MIFFs hederspris for 2022. Her er teksten som MIFFs styreleder Lars Johan Nordgård leste opp under utdelingen:

Rødner får hedersprisen for over fem tiårs innsats for Israels sak i Norge. Han var MIFFs første styreleder fra 1978. Siden har han vært styreleder i ni år og styremedlem i alle andre år.

Prisvinnerens visjonære ledelse har gjort MIFF til det organisasjonen er i dag, en av Norges største utenrikspolitiske interesseorganisasjoner. Som to av de fremste eksempler nevner vi hvordan han på 1970-tallet bygde allianser blant Israel-venner på tvers av livssyn og partipolitisk tilhørighet, og på 1990-tallet hvordan han ivret for å etablere MIFF tidlig på internett.

Gjennom årene har MIFF vunnet en rekke store og små seire på grunn av den juridiske kompetanse og innsats som advokat Rødner har levert.

Hovedstyret overrekker prisen i dyp takknemlighet til Jan Benjamin Rødner, og vi er trygg på at han vil fortsette å gjøre en uvurderlig innsats for Israels sak og MIFF.

MIFFs hederspris tildeles en person som på en unik måte har viet sitt liv til å arbeide for Israels sak gjennom MIFF. Hedersprisvinneren skal stå for en innsats og innlevelse over tid som er spesielt beundringsverdig.

Dette er tredje gangen MIFFs hederspris blir delt ut. Gabriel Edland fikk prisen i 2020 og Odd Myrland fikk prisen i 2021.

Gi din gratulasjon til Rødner i kommentarfeltet under.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart