Israels ambassadør Avi Nir-Feldklein taler i Stavanger 14. mai 2023. (Foto: Trine Overå Hansen/ Wikipedia)

Kom for å høre Israels ambassadør på 75-årsfesten for Israel i Stavanger søndag

Søndag 14. mai kl. 14.00 blir det 75-årsfest for Israel i Byparken i Stavanger. Deretter fortsetter festlighetene med åpent Israel-møte i Frelsesarmeens lokaler med taler, musikalske innslag, kaffe og sosialt samvær.

75-årsdagen for gjenopprettelsen av staten Israel blir arrangert av MIFF Stavanger sammen med Norge IDAG og andre organisasjoner og menigheter. Du kan blant annet høre tale av Israels ambassadør Avi Nir-Feldklein og daglig leder i MIFF Conrad Myrland.

Ta med flagg og mange venner!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart