Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kom på MIFF Forum for å høre Charlotte Korchak

Charlotte Korchak (Foto: Roy Stein/Facebook)
Blant flere andre spennende foredragsholdere skal internasjonal studieleder i StandWithUs, Charlotte Korchak, holde to foredrag under MIFF Forum i Stavanger 12. november.

Charlotte Korchak er en av foredragsholderne på MIFF Forum 2023. Hun har vært en sentral person i det nære samarbeidet MIFF har hatt med organisasjonen StandWithUs i snart ti år. Så sent som på MIFF Forum 2022 i Ålesund var Yoni Zierler fra StandWithUs foredragsholder.

Korchak er internasjonel studieleder hos StandWithUs Israel og tok sin utdannelse ved University of Southern California med en bachelorgrad i Midtøsten-historie. Etter å ha startet som koordinator pro-israelske studentarbeid, gjorde hun aliyah og ble etter hvert internasjonal studieleder ved StandWithUs Israel.

I hennes nåværende rolle jobber Charlotte med over 6000 studenter hvert år fra nesten alle kontinenter, hvor hun utdanner dem om Israel og trener dem til å være effektive aktivister på deres videregående skoler, universiteter og lokalsamfunn over hele verden. Hun har raskt blitt en av de fremste offentlige talerne innen sitt felt.

Charlotte er meget kunnskapsrik, har en gripende personlig historie og en fremragende formidlingsevne. Sett av helgen 11. og 12. november!

Se programmet for MIFF Forum 2023 og meld deg på her

På konferansen får du også høre foredrag av professor Torkel Brekke, daglig leder Conrad Myrland (som lanserer sin nye bok), representant for Israels ambassade og veterinær Hanne Martine Stabursvik (som bor og arbeider i Israel).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart