Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kom for å høre Limi og Moe holde appell på støttemarkeringen

Stortingsrepresentantene Hans Andreas Limi (FrP) og Ola Borten Moe (Sp) holder appeller under støttemarkeringen 29. november 2023. (Foto: Stortinget)
Stortingsrepresentantene Hans Andreas Limi (FrP) og Ola Borten Moe (Sp) er bekreftet til støttemarkeringen for Israel i Gamle Logen 29. november.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Det er også en markering for å minne om de jødiske flyktningene fra arabiske land og israelerne som nå er flyktninger internt i sitt eget land (på grunn av trusselen fra Hamas i sør og Hizbollah i nord). Billettinntektene går uavkortet til Barzilai Medical Center, et sykehus i Ashkelon. Sykehuset har blitt rammet av tre rakettangrep siden starten av krigen, og behandler jødiske og arabiske ofre for 7. oktober-terroren.

Ta med venner og familie for å vise din solidaritet! Det begynner å fylles opp i salen, så du må være rask for å sikre det billetter. Klikk her!

Hovedtaler på støttemarkeringen er Hillel Neuer, direktør for UN Watch. Dette er en sjelden mulighet til å høre en av de fremste internasjonale talsmenn for Israel og det jødiske folk.

I tillegg blir det korte innlegg av blant andre:

Stortingsrepresentant Hans Andreas Limi – første nestleder i Fremskrittspartiet. Ble valgt inn på Stortinget for Akershus i 2013. Medlem av Finanskomiteen.

Stortingsrepresentant Ola Borten Moe (Senterpartiet) – medlem i utenriks- og forsvarskomiteen.

Rabbiner Michael Kohn – ny rabbiner i Det Mosaiske Trossamfund (DMT) i Oslo. Har etter 7. oktober ledet et trossamfunn som er i dyp sorg etter massakren i Israel. 30. oktober publiserte DMT en alvorlig bekymringsmelding om en eksplosjon i jødehat. «Ord fører til handlinger, og effekten av dette ordskiftet blir nå følt i hverdagen på en måte vi ikke kan huske i vår generasjon,» skrev DMT.

Øyvind Bernatek – styreleder i Hjelp Jødene Hjem.

Bestill billetter nå!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart