Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

MIFF i Jerusalem Post: – Hvitvaskingen av UNRWA må avsløres

Skjermdump fra jpost.com.
- FNs granskningskomité er opprettet for å hvitvaske den korrupte, Hamas-infiserte FN-organisasjonen UNRWA, skriver Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

5. februar annonserte FNs generalsekretær Antonio Guterres etableringen av en «uavhengig granskningsgruppe». Målet for gruppen er å finne ut om FNs hjelpeorganisasjon for etterkommere av palestinske flyktninger (UNRWA) «gjør alt i sin makt for å sikre nøytralitet og for å svare på anklager om alvorlige overtramp når de blir gjort».

Dette tiltaket kom kort tid etter at 18 land hadde stanset sine overføringer til UNRWA, fordi det ble avdekket at UNRWA-ansatte deltok i 7. oktober-massakren og at en større andel av de ansatte har koblinger til Hamas og Islamsk Jihad. Norge insisterte likevel på å fortsette støtten med en rekordstor utbetaling 7. februar.

Organisasjonen UN Watch har avslørt at FNs granskningsgruppe på ingen måte er objektive og uavhengige. Colonna og de tre instituttene og deres ansatte har gjentatt ganger publisert innhold og likt innhold i sosiale medier som viser at de er forutinntatt positive til UNRWA og fiendtlig innstilt til staten Israel.

17. april publiserte Jerusalem Post en artikkel hvor Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, tar opp denne problematikken. Les artikkelen The attempt to whitewash UNRWA must be exposed.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart