Cecilie Hellestveit. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Cecilie Hellestveit. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Cecilie Hellestveit i MIFF Hallingdal: Krig, uro og islamisering i Midtøsten – fra «demokratisk vår» til ny vinter?

 

Tysdag 23. oktober kl. 19.00 på Thon Hotell, Ål.

Cecilie Hellestveit: Krig, uro og islamisering i Midtøsten – fra «demokratisk vår» til ny vinter?

Temaet er brennaktuelt. Cecilie Hellestveit kjenner fleire av landa i området svært godt. Ho er kjent som ein framifrå forskar og ein uredd talar. (Det var ho som i 2011 la fram rapporten i Kringkastingsrådet med kritikk av den skeive Midtausten- dekninga i NRK).

I foredraget på Ål vil ho ta for seg radikaliseringa som feiar over regionen, der hatet mot Vesten, Israel og jødane rasar. Kva blir konsekvensane for Israel dersom denne utviklinga blir forsterka under nye regime? Kva skjer dersom presset mot Israel aukar frå alle himmelretningar, inklusive støtte frå krinsar i Europa?

Kontaktperson:

Jens Jorde, styreleder

Tlf. 32 07 19 05

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart