Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Naim Araidi i MIFF Bergen: Araberne i Israel, integrering av minoritetene

Israels ambassadør Naim Araidi taler i MIFF Bergen onsdag 20. november. Kom for å høre og ta med mange venner og kjente!

MIFF Bergen ønsker velkommen til åpent møte med foredrag av Israels ambassadør Naim Araidi. Hovedtema for foredraget blir Araberne i Israel, integrering av minoriteter. Araidi tilhører selv den drusiske minoriteten i Israel.

Ambassadøren vil også fortelle om den siste utviklingen i Midtøsten og Israel. Det er mange år siden vi i Bergen har hatt besøk fra den israelske ambassadøren, men tradisjonen tro setter vi all vår ære i gi ham den beste mottakelse. For oss er det et stort privilegium å få møte ham her mellom de syv fjell, men jeg vet også at det er utrolig oppmuntrende for ham å treffe så mange venner av Israel når han reiser rundt i Norge. Det varmer ham personlig, samtidig som vi vet at det styrker moralen i Israel når israelerne får høre om at det finnes så mange venner av Israel i Norge. Derfor håper jeg at alle som har anledning, møter opp i rådhuset denne kvelden for å la seg inspirere. Kom for å høre og ta med mange venner og kjente!

Vel møtt til en interessant Israel-kveld!

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart