Israelske Gedaliah Blum jobber med å hjelpe jødiske bedrifter i Judea og Samaria. (Foto: Privat)

Zoom-møte om «økonomisk sionisme»

MIFF har igjen gleden av å invitere til et spennende Zoom-møte onsdag 11. november kl. 18:00. Denne gangen med israelske Gedaliah Blum.

Gedaliah Blum flyttet fra USA til Israel i 2004. Han kom til et land som, til tross for sine mange fremskritt, fortsatt var underutviklet. Det åpnet dører med uendelige muligheter. De siste tolv årene har han jobbet med å skape en økonomisk infrastruktur for små og mellomstore bedrifter i Judea og Samaria – en region hvor verden aktivt jobber for å skape en arabisk stat uten jødisk tilstedeværelse.

BDS, EU og FN angriper de jødiske bedriftene i Judea og Samaria med økonomisk krigføring og boikott. Dette kjemper Blum mot. Han kaller arbeidet sitt for «økonomisk sionisme». Han mener at ved å hjelpe de jødiske bedriftene i Judea og Samaria sikrer man en levedyktig framtid for det jødiske folket i deres forfedres hjemland.

Bli med på dette svært interessante møtet ved å gå inn på Zoom-lenken nedenfor onsdag kveld:

https://miff-no.zoom.us/j/87212111099

Trenger du hjelp med få til Zoom? Les denne artikkelen:

Slik kommer du enkelt inn i MIFFs Zoom-samlinger.

Vi ser frem til å se deg på møtet!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart