Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Øker bistanden til palestinerne med 50 prosent

Den norske regjeringen ønsker nå å øke bevilgningen til palestinerne gjennom FN-organisasjonen UNRWA. Fredag annonserte utenriksminister Jonas Gahr Støre at økningen vil tilsvare ca. 150 millioner kroner. Dette vil doble det norske bidraget til det palestinske folk. Avgjørelsen ble tatt etter samtaler Støre hadde med UNRWAs leder Karen AbuZayd i Oslo, skriver Ha’aretz. – Jeg uttrykte mitt håp om at UNRWA vil kunne takle den økte etterspørselen for deres tjenester, sa utenriksministeren. AbuZayd mener det er en nødvendighet for palestinske myndigheter å utbetale lønn til sine offentlige ansatte. – Vi har fått en femdobbel økning i antall mennesker som kommer for å be om penger eller annen hjelp, hevder han. Gahr Støre roste Midtøsten-kvartettens tiltak for å kanalisere penger til palestinerne, uten å måtte gå gjennom Hamas-regjeringen. Dette hevder han er på linje med den norske regjeringens politikk. – For en uke siden trodde vi ikke dette ville skje. Det skjedde. Og det er også, tror vi, et skritt i riktig retning.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart