Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

BrillanerDuo kommer til Gardermoen

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Shirley Brill og Jonathan Aner.

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.

De to israelske musikerne Shirley Brill og Jonathan Aner holder konsert i Gardermoen Congress Center på kvelden lørdag 6. juni.

I fjor høst holdt BrillanerDuo, som klarinett- og piano-duetten er kjent som, konsert i Kristiansand og Sandnes. Responsen var overveldende positiv.

– Det var en flott opplevelse å oppleve Shirley Brill og Jonathan Aner spille i Søm kirke i Kristiansand. De er to unge, dyktige musikere som publikum tok i mot med stor begeistring. Det var bare lovord å høre etterpå, sier Gabriel Edland, nestleder i MIFF og lokallagsleder i MIFF Kristiansand.

– BrillanerDuo er to ungdommer som man blir glad i og som jeg tror norsk ungdom også vil sette pris på å bli kjent med, legger Edland til. Både pianist Jonathan Aner og klarinist Shirley Brill har spilt som solister i Israels filharmoniske orkester, og vunnet flere internasjonale musikkpriser både individuelt og som duett. Begge har studert musikk i Tyskland. På deres repertoar finner man Brahms, Schumann, Mozart m.fl.

Like i forkant av konserten ønsker MIFF velkommen til festmiddag. For kun fire hundre kroner kan man få med seg alle foredragene lørdag, pluss festmiddag og konsert. MIFF må motta påmelding til festmiddag senest søndag 24. mai.

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart