Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gratulerer Israel

Det er med glede og stolthet at Med Israel for fred utgir en jubileumsbok i forbindelse med den moderne staten Israels 60-årsjubileum.
Gabriel Edland, styreleder i MIFF fra 2001-2008, skrev denne hilsen i forbindelse med Israels 60-årsdag i mai 2008. Første gang publisert i boken Med Israel for fred i september 2008.

VI ER GLADE fordi Israel ikke bare har overlevd som fri og selvstendig demokratisk stat, noe som i seg selv er helt fantastisk og mangler sidestykke i verdenshistorien, men at Israel har vært en nødhavn for flere millioner jøder fra hele verden og integrert dem i landet på en mønsterverdig måte. I tillegg har landet utviklet seg til å bli en sterk bidragsyter til verdenssamfunnet på mange felt. Israel spiller i elitedivisjonen innen forskning og vitenskap på mange felt, som biologi, medisin, landbruk og høyteknologi.

GJENNOM 60 ÅR har Israel forsvart seg mot flere forsøk på utslettelse på en heroisk måte, og fremstår i dag som en sterk nasjon. Gjennom ulike forsvarstiltak er terroren betydelig redusert de senere år og økonomien er sterk. Alt ligger til rette for fortsatt fremgang i årene som kommer.

ISRAEL ØNSKER Å LEVE I FRED og fordragelighet med sine naboer og har fått i stand fredsavtale med Egypt og Jordan, men ikke enda med palestinerne og de andre nabolandene. Fredsarbeidet forsetter med uforminsket styrke, og vi håper de lykkes, til glede for alle parter.

DET ER OGSÅ MED EN VISS STOLTHET at Med Israel for fred har kjempet for å skape større forståelse for Israel og det jødiske folk i halvparten av landets levetid. MIFF feirer i år 30-års jubileum. Aldri tidligere i vår historie har MIFF hatt så mange medlemmer som nå. Aldri før har vi vært bedre rystet til å fortsette vårt arbeid for Israel og for fred. Denne boken er en del av dette arbeidet. Måtte den bli vel mottatt av mange.

VI GRATULERER ISRAEL med 60-årsjubileet og ønsker lykke til i årene som kommer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart