Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Støtter «løsning» som vil gjøre slutt på Israel

SV-leder Kristin Halvorsen var tydeligvis tilfreds med å stå under anti-israelske slagord under Gaza-krigen i januar 2009. Det er velkjent at SV går inn for boikott av Israel. Partiet støtter også arabiske krav som vil frata jødene deres eneste stat. (Foto: Terje Pedersen, ANB)
SV-leder Kristin Halvorsen var tydeligvis tilfreds med å stå under anti-israelske slagord under Gaza-krigen i januar 2009. Det er velkjent at SV går inn for boikott av Israel. Partiet støtter også arabiske krav som vil frata jødene deres eneste stat. (Foto: Terje Pedersen, ANB)
Sosialistisk Venstreparti går inn for en «løsning» på Midtøsten-konflikten som i praksis vil avvikle Israel som en stat med jødisk flertall.

Denne artikkelen er en del av serien Innføringsartikler, med noen av kjerneargumentene for Israel.

Dette kommer til uttrykk ved at partiet støtter kravet om at araberne som flyktet fra Israel i 1948 skal ha «rett til å vende tilbake». Og ikke bare de, men alle deres etterkommere – tallene varierer mellom 4 og 6 millioner. Hver enkelt araber (de har siden begynt å kalle seg palestinere) skal selv avgjøre individuelt om de vil gjøre seg bruk av «retten» eller ikke.

Noen vil innvende at SV ikke tar åpent til orde for å avvikle Israel. Spørsmålet er ikke hvilke fine ord partiet velger å bruke. Spørsmålet er: Hva vil skje i praksis hvis det blir «rett til å vende tilbake»?

Kristin Halvorsen i demonstrasjon januar 2009
SV-leder Kristin Halvorsen var tydeligvis tilfreds med å stå under anti-israelske slagord under Gaza-krigen i januar 2009. Det er velkjent at SV går inn for boikott av Israel. Partiet støtter også arabiske krav som vil frata jødene deres eneste stat. (Foto: Terje Pedersen, ANB)

Demografisk trussel
Selv uten «rett til å vende tilbake» frykter mange (og andre håper) at araberne vil komme i flertall i staten Israel i løpet av noen få tiår. Hovedgrunnen er at de israelske araberne får flere barn enn jødene.
Israel har omkring 7,5 millioner innbyggere. 1,5 millioner er arabere, i underkant av 6 millioner er jøder. Det er derfor helt opplagt at dersom 4-6 millioner palestinere skal ha «rett til å vende tilbake», betyr det at jødene kommer i mindretall ganske raskt.

Når noen sier: Jeg er for «rett til å vende tilbake», men vil også at jødene skal ha sin egen stat – så blir det som å dytte en person utenfor et høyt stup og si: «Jeg ville bare gi henne en fin flygetur, det var ikke meningen at hun skulle skade seg.»

Hvorfor trussel?
Hvorfor må jødene absolutt ha et sted hvor de er i flertall?
For det første har de krav på det, slik som alle andre nasjoner. For det andre har jødene svært dårlig erfaring med alternativet – i nesten 2000 år har de ikke hatt sitt eget land. I Europa endte historien i Holocausts redsler. På side 6 kan du lese hvordan jødene har hatt det som minoritet i arabiske land de siste 1400 årene. Erfaringene tilsier at de aldri bør vende tilbake til denne situasjonen. Spesielt ikke når man ser hvordan araberne behandler sine minoriteter per dags dato (se side 10). Det er også økende jødehat i Europa.

Truende framtid
Det er minst tre faktorer som gjør at jødene vil få det enda mye verre dersom de igjen skulle komme under arabisk dominans.

1) Etter at Israel har eksistert i over 60 år, har araberne etter sin hevnlogikk ufattelig mye å hevne.

2) Profeten Muhammed skal ha sagt, ifølge Hamas’ charter (side 14-15) at frelsens dag (oppstandelsen) ikke kan komme før muslimene dreper alle jøder. Dette forkynnes og gjengis fremdeles på palestinsk TV (se eksempler på miff.no).

3) Mange palestinere legger stor vekt på at de skal hjem til sitt gamle hjemsted og få sine eiendommer igjen. Dette må nødvendigvis bety at jødene som bor der nå, vil miste sine hjem.

Fine ord verdiløse
I det øyeblikket jødene mister den militære kontrollen, vil alle fine ord i erklæringer og avtaler være totalt verdiløse. Jødene vil være i samme situasjon som andre minoriteter som har blitt slaktet ned for fote i de muslimske landene, i tillegg til at de, av grunner nevnt ovenfor, vil være enda mer utsatt.

SV, Norsk Folkehjelp, Den norske kirke og alle andre som støtter «rett til å vende tilbake», støtter med dette at jødene igjen skal bli i mindretall overalt, for det vil bli følgen av den politikken hvis den blir gjennomført.

De som driver denne politikken fram, vet om dette, og gjør det til tross for at de vet hvordan minoriteter pleier å ha det i Midtøsten. De fleste som følger dette passivt, er forhåpentligvis ikke klar over hva de er med på.

Vi synes det er horribelt at akkurat nå, når jødehatet igjen er i full oppblomstring i Europa og jødene ikke ser noen framtid her lenger, har SV, Den norske kirken og andre funnet tiden inne til å frata jødene det ørlille tilfluktsstedet de har.

 

Relaterte artikler:

Norske politikere og kirkeledere vil avvikle Israel
Få er klar over at flere politiske partier, Mellomkirkelig Råd i Den norske kirke, Norsk Folkehjelp og flere andre norske organisasjoner går inn for en «løsning» på Midtøsten-konflikten som i praksis vil avvikle Israel som en stat med jødisk flertall.

Mellomkirkelig råd vil avvikle Israel
Den nye generalsekretæren i Mellomkirkelig råd støtter åpent «rett til å vende tilbake» selv om det vil gjøre jødene til mindretall i sin egen stat.
– Naturligvis, svarer Berit Hagen Agøy (bildet) på spørsmål fra Vårt Land. MIFFs redaktør Odd Myrland påpeker at «menneskerettighetene» som Mellomkirkelig råd hevder for palestinerne, ikke gjelder for noen andre flyktninggrupper.

«Det er FN som sier det»
Å komme trekkende med en resolusjon fra FNs hovedforsamling fra desember 1948, en resolusjon som i dag bryter med alle de prinsippene FN ellers følger, kan vi trygt betrakte som useriøst.

Ny norsk KV-leder støtter ekstremt palestinsk krav
Olav Fykse Tveit (bildet) støtter palestinernes krav om rett til å flytte minst fem millioner palestinere inn i staten Israel. Han har gjennom flere år vært en pådriver for å kjøre fram dette som et «rettferdig krav» i kirkelige fora, både nasjonalt og internasjonalt.

Hva betyr «rett til å vende tilbake» i praksis?
Dersom 4-6 millioner palestinere skal ha «rett til å vende tilbake», betyr det at jødene kommer i mindretall ganske raskt i sin egen stat.

Flyktninggrupper
De siste hundre årene har et stort antall befolkningsgrupper blitt flyktninger. Se listen.

Araberlandene må integrere palestinske flyktninger
I media blir det framstilt som om Israels militære og økonomiske aksjoner mot Hamas er årsaken til alle problemene på Gaza-stripen. Hovedårsaken er en helt annen, mener Nonie Darwish, som vokste opp på Gaza-stripen i 1950-årene.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart