Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Google Street View lanseres i Israel

Slike biler med 360-graders kamera på taket brukte Google rundt om i hele verden, da de skulle konstruere en digitalisert versjon av gater og veier på bakkenivå. (Foto: Järna Kommunikation)
Slike biler med 360-graders kamera på taket brukte Google rundt om i hele verden, da de skulle konstruere en digitalisert versjon av gater og veier på bakkenivå. (Foto: Järna Kommunikation)
Googles 3D-kart på bakkenivå er allerede en velkjent og velbrukt tjeneste i Norge. Men i Israel lanseres tjenesten først neste uke.

Under en seremoni i Tel Aviv 22. april vil Google i Israel lansere deres tjeneste «Street View» lokalt. I Norge har vi brukt denne tjenesten en god stund allerede, blant annet gjennom karttjenester på iOS- eller Android-telefoner.

Men i Israel finnes det mange sensitive militære og sivile områder som en av sikkerhetsmessige årsaker ikke ønsker skal bli lagt ut på nettet tilgjengelig for alle. Derfor har forhandlingen med myndighetene om hvilke områder av Israel Google skal få lov til å inkludere i Street View-tjenesten og ikke, tatt lengre tid enn normalt.

Blant annet gatene i Jerusalem, Tel Aviv, Haifa og turistattraksjoner som Genesaretsjøen, Dødehavet, Nasaret og Ramon-krateret vil bli gjort tilgjengelig gjennom Google Street View, rapporterer Times of Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart