Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israelske regissører og dansere til Bergen Nasjonale Opera

Den listige lille reven kommer til Bergen i mars. (Foto: Bergens Nasjonale Opera)
Den listige lille reven kommer til Bergen i mars. (Foto: Bergens Nasjonale Opera)
I mars skal de de verdenskjente israelske koreografene og regissørene Inbal Pinto og Avshalom Pollak sette opp "Den listige lille reven" i Bergen. I reve-rollen er den israelske sopranoen Hila Baggio.

Den tjekkiske komponisten Leoš Janáčeks operas er aldri tidligere satt opp i Norge. Når den spilles fire kvelder på Bergen Nasjonale Opera (BNO) i mars er det flere kjente israelske kunstnere med i produksjonen.

Koreografene og regissørene Inbal Pinto og Avshalom Pollak har hovedsansvaret sammen med den unge skotske dirigenten Rory Macdonald. Sopranen Hila Baggio, også hun fra Israel, har hovedrollen. Flere israelere fra Pintos og Pollaks dansekompani er også med i Bergen.

– Den listige lille reven er en opera om forholdet mellom mennesker og dyr og den store livssyklusen vi alle er en del av, skriver BNO på sin nettside. Forestillingene er beskrevet som «en blanding av komikk og kabaret, stumfilm og sirkus, absurditet og akrobatikk».

Operaen spilles i Grieghallen i Bergen på følgende datoer: Lørdag 9. mars, mandag 11. mars, onsdag 13. mars og fredag 15. mars. Billetter kan kjøpes ved å følge denne lenken til billettservice eller ved å ringe Grieghallens billettkontor på tlf. 55 21 61 50.

Her viser danserne til Inbal Pinto og Avshalom Pollak fram sine kunster

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NqLpoig5bMs[/youtube]


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart