Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Carl I. Hagen: – Israel er demokratisk garanti

Tidligere FrP-leder Carl I. Hagen talte til en fullsatt sal i MIFF Hallingdal 18. mars 2014. (Foto: Jostein Sandsmark)
Tidligere FrP-leder Carl I. Hagen talte til en fullsatt sal i MIFF Hallingdal 18. mars 2014. (Foto: Jostein Sandsmark)
- Nordmenn som påberoper seg å være demokrater burde støtte Israels sak i Midtøsten, for Israel er det eneste landet i hele regionen som oppfyller de normale kriteriene for demokrati, sa Carl I. Hagen i MIFF Hallingdal tirsdag.

Den tidligere FrP-lederen påpekte at Israel har frie media, frie valg, organisasjonsfrihet, forsamlingsfrihet, rettsstatens prinsipper og gjennomført respekt for forskjellighet i religion og tro.

– Det er slående hvordan venstresiden alltid vet å alliere seg med autoritære regimer rundt i verden. I Midtøsten støttes islamistiske totalitære krefter som vil innføre sharia-lovgivning og gjenopprette det islamske kalifatet. Israel er den beste garantien mot en slik katastrofal utvikling, sa Hagen.

– Norges nye regjering har delvis skuffet meg så langt når det gjelder å skape «balanse» i norsk offisiell politikk overfor staten Israel. Men det går rette veien: en åpenbar pro-palestinsk og anti-israelsk politikk er i det minste i ferd med å bli bortimot «nøytral», la han til.

Saman med leiar i MIFF Hallingdal, Jens Jorde, som la ut om framtidslandet Israel som teknologisk stormakt, skapte foredragshaldarne stor stemning i Ål kulturhus tysdags kveld. 90 menneske hadde pressa seg inn i veslesalen i Ål kulturhus, som har 72 ordinære sitteplassar, for å høyre dei to engasjerte foredragshaldarane.

Det var kaffepause med munter stemning og utlodding, og arrangøren, MIFF Hallingdal, var godt fornøgd og kunne notere nær tjue nye medlemmer. Neste møte i laget er 8. mai på Gol, der Conrad Myrland, dagleg leder i MIFF, vil gjeste oss.

Det var mer enn fullsatt i salen. (Foto: Jostein Sandsmark)
Det var mer enn fullsatt i salen. (Foto: Jostein Sandsmark)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart