Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Carl I. Hagen: – Israel er demokratisk garanti

Tidligere FrP-leder Carl I. Hagen talte til en fullsatt sal i MIFF Hallingdal 18. mars 2014. (Foto: Jostein Sandsmark)
Tidligere FrP-leder Carl I. Hagen talte til en fullsatt sal i MIFF Hallingdal 18. mars 2014. (Foto: Jostein Sandsmark)
- Nordmenn som påberoper seg å være demokrater burde støtte Israels sak i Midtøsten, for Israel er det eneste landet i hele regionen som oppfyller de normale kriteriene for demokrati, sa Carl I. Hagen i MIFF Hallingdal tirsdag.

Den tidligere FrP-lederen påpekte at Israel har frie media, frie valg, organisasjonsfrihet, forsamlingsfrihet, rettsstatens prinsipper og gjennomført respekt for forskjellighet i religion og tro.

– Det er slående hvordan venstresiden alltid vet å alliere seg med autoritære regimer rundt i verden. I Midtøsten støttes islamistiske totalitære krefter som vil innføre sharia-lovgivning og gjenopprette det islamske kalifatet. Israel er den beste garantien mot en slik katastrofal utvikling, sa Hagen.

– Norges nye regjering har delvis skuffet meg så langt når det gjelder å skape «balanse» i norsk offisiell politikk overfor staten Israel. Men det går rette veien: en åpenbar pro-palestinsk og anti-israelsk politikk er i det minste i ferd med å bli bortimot «nøytral», la han til.

Saman med leiar i MIFF Hallingdal, Jens Jorde, som la ut om framtidslandet Israel som teknologisk stormakt, skapte foredragshaldarne stor stemning i Ål kulturhus tysdags kveld. 90 menneske hadde pressa seg inn i veslesalen i Ål kulturhus, som har 72 ordinære sitteplassar, for å høyre dei to engasjerte foredragshaldarane.

Det var kaffepause med munter stemning og utlodding, og arrangøren, MIFF Hallingdal, var godt fornøgd og kunne notere nær tjue nye medlemmer. Neste møte i laget er 8. mai på Gol, der Conrad Myrland, dagleg leder i MIFF, vil gjeste oss.

Det var mer enn fullsatt i salen. (Foto: Jostein Sandsmark)
Det var mer enn fullsatt i salen. (Foto: Jostein Sandsmark)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart