Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)
Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)

Israelsk lege taler i Oslo

Den israelske legen Marco Harari fra Dødehavsklinikken er blant talerne på en medisinsk konferanse i Oslo mandag og tirsdag.

På en medisinsk konferanse om forskning på vitamin D, sol og helse deltar medisinere fra verdenseliten som talere. Konferansen foregår på Holmenkollen Park Hotell i Oslo mandag og tirsdag, og retter seg mot helsearbeidere, leger og forskere.

 

Dødehavsklimaet

”Vi vil bringe sammen forskere og leger til vitenskapelige diskusjoner, utveksling av nye ideer, og etablering av samarbeid om fremtidig forskning, utgivelser og organisering av konferanser og seminarer”, skriver vertsprofessor Johan Moan fra Universitetet i Oslo på konferansens nettside.

Tirsdag formiddag står den israelske legen Marco Harari på talerlisten. Han skal snakke om helseeffekten av dødehavsklimaet. Dr.Marco Harari er medisinsk direktør for det internasjonale rehabiliteringssenteret DMZ Medical Center i Ein Bokek ved Dødehavet, hvor pasienter kommer fra hele verden for å få behandling.

 

Norsk klinikk tilknyttet

Den norskdrevne Dødehavsklinikken, som eies av Dødehavsstiftelsen, er tilknyttet senteret som ledes av Harari. I løpet av ti års virksomhet har den norske klinikken hjulpet 1500 kronisk syke nordmenn tilbake i aktivt liv og arbeid.

– Det er oppsiktsvekkende at 1500 kronisk syke norske mennesker som ikke har behandlingstilbud i Norge, nettopp har fått nødvendig helsehjelp ved Dødehavsklinikken og DMZ Medical Center, med dr.Harari i spissen, uttaler overlege Elisabeth Dramsdahl fra Dødehavsklinikken.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart