Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk lege taler i Oslo

Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)
Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)
Den israelske legen Marco Harari fra Dødehavsklinikken er blant talerne på en medisinsk konferanse i Oslo mandag og tirsdag.

På en medisinsk konferanse om forskning på vitamin D, sol og helse deltar medisinere fra verdenseliten som talere. Konferansen foregår på Holmenkollen Park Hotell i Oslo mandag og tirsdag, og retter seg mot helsearbeidere, leger og forskere.

 

Dødehavsklimaet

”Vi vil bringe sammen forskere og leger til vitenskapelige diskusjoner, utveksling av nye ideer, og etablering av samarbeid om fremtidig forskning, utgivelser og organisering av konferanser og seminarer”, skriver vertsprofessor Johan Moan fra Universitetet i Oslo på konferansens nettside.

Tirsdag formiddag står den israelske legen Marco Harari på talerlisten. Han skal snakke om helseeffekten av dødehavsklimaet. Dr.Marco Harari er medisinsk direktør for det internasjonale rehabiliteringssenteret DMZ Medical Center i Ein Bokek ved Dødehavet, hvor pasienter kommer fra hele verden for å få behandling.

 

Norsk klinikk tilknyttet

Den norskdrevne Dødehavsklinikken, som eies av Dødehavsstiftelsen, er tilknyttet senteret som ledes av Harari. I løpet av ti års virksomhet har den norske klinikken hjulpet 1500 kronisk syke nordmenn tilbake i aktivt liv og arbeid.

– Det er oppsiktsvekkende at 1500 kronisk syke norske mennesker som ikke har behandlingstilbud i Norge, nettopp har fått nødvendig helsehjelp ved Dødehavsklinikken og DMZ Medical Center, med dr.Harari i spissen, uttaler overlege Elisabeth Dramsdahl fra Dødehavsklinikken.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart