Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

MIFFs avsløring av propagandaeksamen skaper enorm interesse

Faksmile fra eksamensoppgaven i hovedmål 28. mai 2014. I bildeteksten til denne graffitien hevder Utdanningsdirektoratet at Betlehem er "omringet" av muren. Alle med et kart over området kan se at det er feil.
Faksmile fra eksamensoppgaven i hovedmål 28. mai 2014. I bildeteksten til denne graffitien hevder Utdanningsdirektoratet at Betlehem er "omringet" av muren. Alle med et kart over området kan se at det er feil.
Besøket på miff.no knuser alle gamle rekorder etter at MIFF onsdag avslørte Utdanningsdirektoratets propagandaoppgave på skriftlig norskeksamen. Med målrettet Facebook-reklame mot ungdom i videregående skole avslører MIFF eksamensoppgavens faktafeil.

Ifølge Google Analytics hadde miff.no 15.132 økter/ besøk torsdag 28. mai. Dette er mye mer enn alle tidligere dagsrekorder for besøk på nettsiden. Til sammenligning lå dagsbesøket under statsbesøket til president Shimon Peres i overkant av 3.000.

Over 80 prosent av besøkene er klassifisert av Google som nye besøk. Tidligere i mai måned har andelen nye besøk ligger i overkant av 30 prosent.

Tallene betyr at over 10.000 nye brukere var innom miff.no torsdag.

De kom innom for å lese hvordan Utdanningsdirektoratet spredte usannheter om Israels «Mur» og serverte Mads Gilberts mest bloddryppende SMS på norskeksamen. De kunne også lese reaksjoner fra sjokkerte elever.

I tillegg er det titusenvis som har sett MIFFs omtale av eksamenen på Facebook.

Kort tid etter at eksamen var avsluttet, bestilte MIFF målrettet annonse på Facebook rettet til brukere i aldersgruppen 16-20 år. Bare 16 timer senere har den generert over 2700 klikk inn på miff.no. På grunn av annonsens aktualitet har dette kostet MIFF kun 31 øre per klikk.

Gi din støtte til MIFFs Facebook-kampanjer til konto 78770654539 eller gi online med kredittkort ved å klikke her.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart