Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ambassaden i Tel Aviv lokker norsk næringsliv til Israel

Skjermdump av artikkel publisert 17. juni 2014 på NHOs nettside.
Skjermdump av artikkel publisert 17. juni 2014 på NHOs nettside.
Den norske ambassaden i Tel Aviv inviterer norsk næringsliv til seminar i november. Ledelsen i Næringslivets Hovedorganisasjon støtter initiativet og markedsfører det på sine nettsider.

Statsminister Erna Solberg ønsker seg økt samarbeid med Israel. Den norske utenrikstjenesten har fanget opp de politiske signalene, og inviterer til israelsk-norsk næringslivsseminar i Tel Aviv 5.-6. november 2014.

Hovedtemaet for seminaret blir energi, både fossil og fornybar. Det vil også bli fokusert på yrkesutdanning innen energisektoren, høyteknologi, forskning og utvikling, skriver NHO på sine nettsider.

I 2012 konstruerte nyhetsbyrået NTB en sak hvor det ble skapt inntrykk av at norske myndigheter advarte mot norsk engasjement i israelsk gassutvinning. Allerede den gang gjorde ambassaderåden i Tel Aviv det klart at «Norge har ikke gitt advarsel mot offshore-engasjement i Israel».

– Nye gassfunn gir muligheter for utnytting av norsk ekspertise innen energisektoren, heter det nå i forhåndsomtalen av seminaret på NHOs nettsider.

Mye tyder på at næringslivsseminaret vil nå en bredest mulig målgruppe. Sjømat skal nemlig også være på menyen. Sjømat er Norges viktigste eksportprodukt til Israel, det står for omlag 70 prosent.

Et hovedmål med seminaret er «matchmaking», at norske og israelske bedrifter som trenger hverandres tjenester og teknologi kan møtes.

MIFF oppmuntrer medlemmer og nettgjester til å gjøre dette seminaret kjent for flest mulig aktuelle bedrifter. NHO ber interesserte ta kontakt med Trine Radman i NHO på e-post trine.radmann@nho.no.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart