Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skjermdump fra Minervanett 12. desember 2014.
Skjermdump fra Minervanett 12. desember 2014.

Norsk Folkehjelp hevder «rett til å vende tilbake» er «hellig»

"Retten til å vende tilbake er hellig. Den er ikke åpen for forhandligner eller kompromiss," skriver Norsk Folkehjelp i et arabisk-språklig magasin. Med norske skattepenger jobber de for at Israel skal forsvinne.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

Fredag 12. desember kan journalist Lars Akerhaug i Minervanett avsløre innholdet i et arabisk-språklig magasin som er utgitt av Norsk Folkehjelp i 2014. Forsiden er preget av Norsk Folkehjelps logo, sammen med et kart over Palestina hvor Israel er borte og en nøkkel som symboliserer palestinernes krav om rett til å vende tilbake.

I teksten blir det om mulig enda mer «slagordpreget», «til tider militant», ifølge Akerhaug. Han gir to eksempeler av hva Norsk Folkehjelp formidler til sine palestinske og arabiske ledere:

«Retten til å vende tilbake er hellig. Den er ikke åpen for forhandlinger eller kompromiss.»

«Flyktningspørsmålet er et helt sentralt spørsmål, ikke bare et problem som må forhandles om for å løse eller finne en utvei fra. Det er et spørsmål om rettigheter og denne rettigheten kan eller vil aldri bli borte. Tusener martyrer har ofret blod for denne retten som aldri vil kunne røres ved.»

MIFF har over flere år påpekt hvordan Norsk Folkehjelp, Fagforbundet og deres andre allierte arbeider mot et politisk mål hvor verdens eneste jødiske stat blir borte. Det er bra at Minervanett bidrar til at dette blir kjent for flere. Norsk Folkehjelps formuleringer minner om uttalelser fra Hamas, påpeker Akerhaug.

– Norsk Folkehjelp heller bensin på bålet. I fremtiden bør det skje uten støtte fra Norad, konkluderer Minerva-journalisten.

I Norge driver Norsk Folkehjelp et arbeid for å integrere flyktninger. På Gaza-stripen arbeider den samme organisasjonen intenst for at etterkommere av flyktninger der ikke skal bli integrert, påpekte Conrad Myrland i MIFF i denne vidoen fra februar 2013.

Se og del filmen «Dobbeltmoralen til Norsk Folkehjelp».

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart