Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fagforbundet åpner kirkedøra for intifada

Palestinere sør på Gaza-stripen brenner amerikanske, britiske og israelske flagg 2. november 2015. 18. november skal Sjømannskirka i Narvik åpne dørene til et foredrag med tittelen "Mitt navn er intifada". (Illustrasjonsfoto: Abed Rahim Khatib, Flash90 og Wikimedia Commons)
Palestinere sør på Gaza-stripen brenner amerikanske, britiske og israelske flagg 2. november 2015. 18. november skal Sjømannskirka i Narvik åpne dørene til et foredrag med tittelen "Mitt navn er intifada". (Illustrasjonsfoto: Abed Rahim Khatib, Flash90 og Wikimedia Commons)
"Mitt navn er intifada," er tittelen på foredraget.

Onsdag 18. november arrangerer Norges største fagforening et møte i Sjømannskirka i Narvik. Møtet er i samarbeid med Palestinakomiteen i Narvik.

Det er ikke noe nytt at Fagforbundet samarbeider med Palestinakomiteen. Det er heller ingen nyhet at noen prester og biskoper slår kirkedørene åpne for organisasjoner som årlig investerer millioner av kroner i kampen mot verdens eneste jødiske stat.

Men denne gang er tittelen på et av foredragene uvanlig umusikalsk. En palestiner fra Gaza skal tale under overskriften «Mitt navn er intifada».

I følge den israelske menneskerettighetsorganisasjonen B’Tselem ble 6.371 palestinere og 1.083 israelere drept i det første tiåret etter den andre intifadaen som startet høsten 2000. I den første intifadaen fra 1987 ble flere tiltalls israelere og flere hundre palestinere drept.

Mitt navn er intifada? Hva slags dødskult er det Norges største fagforening har sørget for å få inn i Sjømannskirka?

Fagforbundet arbeider for full internasjonal handelsboikott av verdens eneste jødiske stat. Landsstyret mente dette var «for radikalt», men det ble vedtatt med et «overveldende flertall» på landsmøtet i 2013.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart