Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Oslo FrP samlet seg om støtteerklæring til Israel

Aina Stenersen (midten) og partileder Siv Jensen på årsmøtet til Oslo FrP 4. februar 2017. (Foto: Privat)
Aina Stenersen (midten) og partileder Siv Jensen på årsmøtet til Oslo FrP 4. februar 2017. (Foto: Privat)
Les resolusjonen som Aina Stenersen (midten) og partileder Siv Jensen vedtok på årsmøtet.

Aina Stenersen, leder av Oslo FrP, fremmet lørdag 4. februar en resolusjon til støtte for Israel på fylkespartiets årsmøte. Følgende resolusjon ble vedtatt og oversendt til stortingsgruppen og Fremskrittspartiets landsmøte.

 

STYRK ISRAEL

Fremskrittspartiet har lenge vært Israels sterkeste støtte i Norge. Vi har en tydelig støtte til Midtøstens eneste demokrati, som er omringet av terrororganisasjoner som er ute etter å svekke vestlige frihetsverdier og grunnleggende menneskerettigheter.

Israel er et samfunn som bygger på de samme rettsprinsipper som andre vestlige demokratier. I Israel opererer både det sivile og militære domsstolssystemet uavhengig av de politiske myndighetene. Kvinnerettigheter står også sterkt i Israel, til sterk kontrast fra mange av sine naboland, hvor kvinner systematisk undertrykkes, diskrimineres og mangler grunnleggende rettigheter til å leve frie og selvstendige liv.

Vilkårene for homofile og lesbiske er også svært kritikkverdige i Midtøsten. I de aller fleste andre land i regionen er homofili forbudt. Det straffes hardt, mange steder med døden. Israel derimot er et fristed i Midtøsten for homofile og lesbiske.

Israel blir stadig i økende grad møtt med sanksjonsinitiativ og fordømmelser internasjonalt. Mens flere på venstresiden har ønsket boikott av Midtøstens eneste demokrati, og stadig har fremmet forslag om sanksjoner mot landet, har Fremskrittspartiet stått rakrygget i støtten til Israel.

Oslo FrP vil fortsette å styrke Israel, og bidra til en større sympati, kunnskap, og forståelse for Israel og det jødiske folk. Det er det viktig at vi som er Israels venner støtter opp om landet også i 2017.

 

Oslo FrP vil derfor at:

  • Jødenes flukt fra arabiske land skal være del av pensum i norsk grunnskole.
  • Det legges til grunn de samme kriterier for salg og kjøp av våpen fra Israel som det gjøres for andre NATO-partnerland.
  • Norsk bistand til palestinske eller arabiske myndigheter og grupper som avviser Israel som en jødisk stat skal avvikles.
  • De bilaterale forbindelsene mellom Israel og Norge skal videreutvikles.
  • Det kuttes i støtten til Palestina komiteen.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart