Søk
Mette Nord, leder i Fagforbundet. (Foto: Trond Isaksen)
Mette Nord, leder i Fagforbundet. (Foto: Trond Isaksen)

Fagforbundets grusomme diskriminering

Hvem tror du landsmøtet i Fagforbundet vil «stille til ansvar for sine krigsforbrytelser»?

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Er det Barack Obama Fagforbundet vil stille til ansvar for sine krigsforbrytelser?

I løpet av de åtte årene Obama var president ble det gjennomført 563 luftangrep med droner. Mellom 384 og 807 sivile ble drept, ifølge The Bureau of Investigative Journalism. I tillegg kommer tusenvis av sivile drept i konflikt med amerikanske styrker i Irak, Afghanistan og andre land.

Nei, det er ikke Obama. Det er heller ikke USA.

Hva med Frankrike?

Etter årtusenskiftet har franske styrker vært involvert i krig og voldelige konflikter i Afghanistan, Irak, Elfenbenkysten, Maghreb, Haiti, Tsjad, Somalia, Nigeria, Libya, Mali, Den sentralafrikanske republikk og Syria. Til sammen er hundretusener av mennesker drept i disse konfliktene.

Men, nei, det er ikke Frankrike.

Danmark? Norges naboland har vært involvert i Kosovo, Afghanistan, Irak, Afrikas horn, Irak, Libya og Syria. Der er hundretusener av mennesker drept. Men, det er ikke Danmark landsmøtet i Fagforbundet vil stille for Den internasjonale domstolen i Haag (ICJ).

Hva med Norge? 11 prosent av de norske soldatene som tjente i Afghanistan innrømmer at de gjorde eller var med på ting som var moralsk betenkelig. Bare i Afghanistan har norske soldater drept flere tusen mennesker. Hvor mange vi drepte med bomber i Libya, aner vi ikke. Fagforbundet bryr seg ikke med å granske norske soldater.

De fleste eller alle av våre allierte NATO-land er involvert i krigene i Afghanistan, Irak og Syria – hvor titusener har mistet livet hvert år de siste årene. Narkokrigen i Mexico fortsetter å koste mer enn ti tusen menneskeliv årlig. Har virkelig ikke Fagforbundets delegater tenkt tanken at alle disse partene bør fremstilles for Den internasjonale domstolen?

I Tyrkia, Somalia, Kenya, Nigeria, Sudan, Kamerun, Niger, Tsjad, Libya, Jemen, Saudi-Arabia, Egypt, Sudan, Sør-Sudan, Etiopia og Den sentralafrikanske republikk pågår det konflikter som koster mellom tusen og titusen menneskeliv årlig. Fagforbundet bryr seg ikke.

I Asia og Afrika pågår det minst 20 andre konflikter hvor mer enn 75 mennesker er drept hittil i år. Uinteressant for Fagforbundet.

Det eneste landet som Fagforbundet vil at Norges regjering skal bidra til å få stilt for Den internasjonale domstolen i Haag «for brudd på folkeretten, menneskerettighetene og internasjonale konvensjoner» er verdens eneste jødiske stat. Fagforbundet har felt dommen allerede. Israel «må stilles til ansvar for sine krigsforbrytelser», heter det i uttalelsen som ble vedtatt med 433 stemmer mot 1 stemme på landsmøtet i oktober 2017.

Fagforbundet skriver så vakkert i sitt Prinsipp- og handlingsprogram 2013-2017 om «et sterkt vern mot diskriminering». De vil ha lovforbud og nulltoleranse for diskriminering i arbeidslivet. Med sine alliansepartnere vil de være aktive i kampen «mot all form for diskriminering». Dette arbeidet er endog «en prioritert oppgave».

MIFF har stilt Fagforbundets informasjonssjef Tone Zander følgende spørsmål: Har Fagforbundet noen gang vedtatt at andre land enn Israel skal «stilles til ansvar for sine krigsforbrytelser»?

Foreløpig har vi ikke fått noe svar. Du aner vel kanskje hva svaret er? Ser ikke Fagforbundets 360.000 medlemmer hvilken grusom diskriminering av verdens eneste jødiske stat de er med på?

Gå fra å lese på MIFF til å bli en støttespiller! Prisen for å være medlem av MIFF er fra kr. 4,- per uke.

Fagforbundets landsmøte ga 100.000 kroner til Palestinakomiteen. MIFF har ikke fagforeningspamper, men deg og dine venner i ryggen. Kan vi matche gaven med Vipps-støtte til MIFFs arbeid for Israel? Vipps gave til 39881. Du kan også gi gave via SMS i skjemaet under.
Fagforbundets landsmøte ga 100.000 kroner til Palestinakomiteen. MIFF har ikke fagforeningspamper, men deg og dine venner i ryggen. Kan vi matche gaven med Vipps-støtte til MIFFs arbeid for Israel? Vipps gave til 39881. Du kan også gi gave via SMS i skjemaet under.

 

Relaterte saker:

Osvald var alene mot 430 andre da han tok avstand fra Israel-boikott

Fagforbundets leder sprer usannhet

Farlige fantasier spres til Fagforbundets medlemmer

Fagforbundet åpner kirkedøra for intifada

Fagforbundets dobbelkommunikasjon

Fagbladet la lokk på debatt

Om barnemordere og «uproporsjonale» dødstall

Hva er proporsjonalitet i krig?

To kriger og hvor vanvittig ulikt de dekkes av norske medier


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart