Himanshu Gulati, Hans Fredrik Grøvan og Ingjerd Schou sitter i arbeidsutvalget for Israels venner på Stortinget i perioden 2017-2021. (Foto: Stortinget)
Himanshu Gulati, Hans Fredrik Grøvan og Ingjerd Schou sitter i arbeidsutvalget for Israels venner på Stortinget i perioden 2017-2021. (Foto: Stortinget)

De skal lede Israels venner på Stortinget

Ledelsen for vennskapsforeningen ble avklart i dag.

Israels venner på Stortinget er en parlamentarisk vennskapsgruppe for Israel. På Stortinget er det flere andre slike vennskapsgrupper også med andre land. De siste stortingsperiodene har gruppen vært i vekst, fra omlag 30 i 2009-2013 til 37 i perioden 2013-2017.

Tirsdag 7. november var det konstituerende møte for en ny stortingsperiode. Hans Fredrik Grøvan, stortingsrepresentant for KrF og Vest-Agder, ble valgt som leder. Han var også leder fra 2013 til 2015.

Himanshu Gulati fra FrP og Akershus kommer inn som ny representant i arbeidsutvalget og blir nestleder. I forrige periode var Jørund Rytman FrPs representant i gruppen og leder fra 2015-2017, men Rytman tok ikke gjenvalg til Stortinget. Nå er Grøvan valgt som leder for hele fireårsperioden.

Ingjerd Schou fra Høyre og Østfold fortsetter som medlem i arbeidsutvalget.

Grøvan forteller til MIFF at rekruttering av medlemmer til vennskapsforeningen vil fortsette en stund videre før det er avklart hvem som blir medlem.

  • Skriv dine gratulasjoner til Grøvan, Gulati og Schou i kommentarfeltet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart