Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vær rask! Mindre enn 30 plasser igjen på den store 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus søndag

Fiolinist Madelene Berg spiller under 70-årsfesten for Israel.
Fiolinist Madelene Berg spiller under 70-årsfesten for Israel.
Danseshow fra Israel, klassisk musikk og festtaler i Oslo Konserthus. Dette har du ikke råd til å gå glipp av! Vinnersjanser på hver billett og overskuddet går til barnesykehus i Israel.

Opprettelsen av den moderne staten Israel ga nytt livshåp til det jødiske folk etter den største tragedie i deres historie. Søndag 29. april kl. 17.00-19.15 er du invitert til feiring av 70-årsdagen for uavhengigheten i Oslo Konserthus. Arrangører er Den internasjonale kristne ambassade Jerusalem (ICEJ), Med Israel for fred (MIFF) og Stiftelsen Morgenstjernen.

Billettene bestiller du fra ticketmaster ved å klikke på denne lenken.

Du kan også bestille via www.okh.no, tlf. 23113111, tlf. 815 33 133 og billettluken Oslo Konserthus. Vær rask med bestilling, for her vil de beste plassene forsvinne raskt!

NB! Dørene til Oslo Konserthus åpner kl. 15.30. Møt opp senest 16.15 for sikkerhetskontroll.

NB! Siste helgen i april 2018 har MIFF også landsmøte og 40-årsfest i Oslo. Meld deg på nå!

Halleluya Dance Group.
Halleluya Dance Group.

På 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus blir det forrykende dans med Halleluya Dance Group bestående av allsidige unge israelske danserne, ledet av koreografen Barry Avidan. Det blir klassisk musikk med fremragende musikere, fiolinisten Madelene Berg, barytonsangeren Mads Wighus og pianisten Stefan Ibsen Zlatanaos. Et høydepunkt blir urpremieren på to komposisjoner av komponisten Dagfinn Koch, skrevet særskilt for 70-årsfesten. Den første til en tekst av Inger Hagerup som ikke har vært tonesatt før, og den andre variasjoner over Israels nasjonalsang.

Når det er fest hører taler med. Du får høre representanter for Norge og Israel, men mest av alt blir dette en kunstnerisk og musikalsk festkveld med flere overraskelser.

Hovedtalerne på 70-årsfesten i Oslo Konserthus søndag 29. april.
Hovedtalerne på 70-årsfesten i Oslo Konserthus søndag 29. april.

Du kan glede deg! Husk å ta med familie og venner, slik at de også får oppleve denne festkvelden!

Og her har du to ekstra gode argumenter for å kjøpe en billett:

1. Overskuddet av festen går i sin helhet til barneavdelingen ved Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. Hjelper du oss å fylle opp konserthuset denne kvelden, kan vi sende over hundretusen kroner til nytte og glede for jødiske og arabiske barn i Israels hovedstad.

2. Blant billettene trekker vi ut en vinner av reisegavekort på 10.000 kroner sponset av Israel-spesialisten Plussreiser.

*         *         *

Halleluya Dance Group ble etablert av den israelske koreografen Barry Avidan i 1988. De unge israelske danserne har et stort repetoar, og på 70-årsfesten viser det beste av det beste i danseshowet «The Spirit of Israel».

Madelene Berg.
Madelene Berg.

Madelene Berg har studert fiolin ved Barratt Due Musikkinstitutt (Alf Richard Kraggerud and Henning Kraggerud) og ved musikkakademiet i Lausanne (Svetlana Makarova). Hun har vært solist med blant annet Bergen filharmoniske orkester,  Trondheim symfoniorkester og Oslo Camerata. Hun har et internasjonalt virkefelt.

Mads Wighus. (Foto: Jon Petter Thorsen)
Mads Wighus. (Foto: Jon Petter Thorsen)

Mads Wighus har studert sang ved Barratt Due Musikkinstitutt og Statens Operahøgskole. Som operasanger har han sunget sentrale roller for hans stemmefag på scener over hele Norge, både i distriktene og på Den Norske Opera og Ballett. Han er også konsertsanger med et bredt repertoar, og arbeider også internasjonalt. Han har mottatt en rekke tunge stipender.

Stefan Ibsen Zlatanos.
Stefan Ibsen Zlatanos.

Stefan Ibsen Zlatanos har studert klaver ved Norges musikkhøgskole (Liv Glaser og Einar Henning Smebye) og Hans Eisler høgskole for musikk i Berlin (Galina Iwansowa). Som akkompagnatør og repetitør arbeider han innenfor et bredt felt, og spiller fast i inn og utland med Alexander Rybak. Han ansatt som universitetslektor ved Norges musikkhøgskole.

 


For spørsmål om arrangementet og leie av standplass,
kontakt Kjetil Ravn Hansen, tlf. 45 24 45 98 (han selger ikke billetter)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart