Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kom til årets største demonstrasjon av vennskap med Israel

Hovedtalerne på 70-årsfesten i Oslo Konserthus søndag 29. april.
Hovedtalerne på 70-årsfesten i Oslo Konserthus søndag 29. april.
70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus søndag 29. april blir en stor feiring av norsk-israelsk vennskap.

Artikkelen fortsetter under.
Shalom! Nettsiden miff.no har ingen betalingsmur og heller ingen eksterne annonser. Våre nyheter og bakgrunnsartikler er en gave til deg fra MIFFs medlemmer. Med deg på laget kan vi bli enda bedre. Medlemskap koster kun fra 4 kroner per uke. Takk for at du klikker her og fyller ut registreringsskjema nå. Hvis du er medlem fra før, gi en gave til Vipps 39881 eller med SMS i skjema under. Det betyr mye å ha deg med på laget nå når Israel blir 70 år og MIFF blir 40 år! Takk!

Den store 70-årsfesten for Israel i Oslo Konserthus søndag 29. april nærmer seg med stormskritt. Nærmere tusen billetter er allerede solgt og reservert, så hvis du skal være sikker på å få plass, bør du være raskt ute.

Billettene bestiller du fra ticketmaster ved å klikke på denne lenken.

Du kan også bestille via www.okh.no, tlf. 23113111, tlf. 815 33 133 og billettluken Oslo Konserthus.

Hoveddelen av 70-årsfesten består av kulturelle og musikalske innslag. En israelsk dansegruppe deltar, sammen med fremragende norske musikere. Fyller vi salen, vil det bety en sekssifret gave til Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem. Blant billettene blir det også trukket ut vinner av reisegavekort på 10.000 kroner.

I tillegg til flere overraskelser underveis i programmet, blir det også noen forhåndsannonserte taler til gratulanten.

 

TALERNE PÅ 70-ÅRSFESTEN 29. APRIL

Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF) er leder for Israels venner på Stortinget. Grøvan har representert Vest-Agder på Stortinget siden 2013.

Knesset-medlem Aliza Lavie (Yesh Atid) er leder for Norges venner i Knesset. Før hun gjorde politisk karriere og ble Knesset-representant i 2013, har hun hatt en rekke jobber innenfor bokbransjen, media og frivillig sektor. I 2002 tok hun doktorgrad ved Bar-Ilan universitetet, hvor hun studerte kjønnsspørsmål i Israel Radio. Hun har også forsket på kjønnsspørsmål ved Brandeis-universitetet i USA. Lavie er medlem av utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset og er en av de mest innflytelsesrike stemmene innenfor jødisk kulturliv i Israel.

Knesset-medlem Anat Berko (Likud) ble født i Jerusalem, som datter av jødiske immigranter fra Irak. Etter vernepliktstjenesten forble hun i forsvaret, hvor hun til slutt ble oberstløytnant. Berko har studert psykologi, sosiologi og kriminologi ved Bar-Ilan universitetet. Da hun tok sin doktorgrad i 2002, intervjuet hun flere av palestinerne som hadde ledet selvmordterrorangrep mot Israel. Hun har skrevet to bøker om terroristers ideologi. I 2015 ble Berko valgt til Knesset, etter at hun ble håndplukket av statsminister Benjamin Netanyahu til å stå på valglisten. Berko er medlem av utenriks- og forsvarskomiteen i Knesset og leder den parlamentariske gruppen for bekjempelse av delegitimering av Israel.

Knesset-medlem Amir Ohana (Likud) ble født i Beersheba i 1976, som sønn av jødiske immigranter fra Marokko. Etter verneplikt tjenestegjorde han flere ekstra år i IDF og deretter var han seks år i sikkerhetstjenesten Shin Bet. Ohana har jus-utdannelse, og jobbet som advokat før han ble fast Knesset-medlem i desember 2015.

 

Bestill din billett nå, og la oss vise de israelske politikerne at de har mange venner i Oslo og Norge!


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart