Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Norsk bistandsmottaker og Kirkens Nødhjelps partnerorganisasjon hadde terrorleder som prosjektkoordinator

Ahmed Abullah Al Adine mottok lønn fra organisasjon som mottar millionbeløp fra Norge. Samtidig hadde han en lederstilling i en organisasjon på EUs terrorliste. (Foto: Privat/ Facebook)
Ahmed Abullah Al Adine mottok lønn fra organisasjon som mottar millionbeløp fra Norge. Samtidig hadde han en lederstilling i en organisasjon på EUs terrorliste. (Foto: Privat/ Facebook)
Avsløring i australsk avis.

Den australske avisen Daily Telegraph publiserte torsdag 28. juni opplysninger som viser at en partnerorganisasjon av Kirkens Nødhjelp og en mottaker av norske bistandsmidler har hatt en fremstående palestinsk terrorleder som ansatt de siste seks årene.

I en årrekke har MAAN Development Center vært mottaker av norske bistandspenger. I 2017 og 2018 mottar organisasjonen 1,5 millioner kroner for å hjelpe fattige palestinere i Jordan-dalen. Fra 2014 til 2017 mottok MAAN 4,7 millioner kroner i norsk bistand.

Kirkens Nødhjelp oppgir MAAN Development Center som en av sine partnere på sin nettside.

Les også: – Kirkens Nødhjelp og MAAN tar uforbeholden avstand fra alle former for terror

Palestinske MAAN Development Center har 36 ansatte. Fra 2012 har Ahmed Abullah Al Adine vært prosjektkoordinator i organisasjonen. 14. mai ble Al Adine drept da han deltok i provokasjonene mot grensen til Israel, viser en pressemelding fra Union Aid Abroad, en hjelpeorganisasjon drevet av australsk arbeiderbevegelse.

Men det var også andre som markerte Al Adines død, terrororganisasjonen PFLP. Av PFLP blir han hyllet som en «martyrkamerat».

«Med stor stolthet hyller PFLP vår aktverdige martyr. (…) Han var medlem av lederskapet til PFLP i Deir Al-Balah og dets sekretær,» skriver PFLP i en melding, ifølge Daily Telegraph. På Facebook-siden sin har Al Adine identifisert seg selv som ansatt i MAAN Development Center. Der har han også publisert PFLP-propaganda.

– Vår kamp mot zionistfienden kan bare skje med blod, skal Al Adine ha skrevet på Facebook, ifølge Daily Telegraph.

PFLP står bak en rekke terrorangrep, inkludert flykapringer og selvmordsbombere. Organisasjonen står på terrorlisten både til USA, EU, Canada og Israel.

Australske myndigheter har startet gransking av saken, melder politisk redaktør Sharri Markson i Daily Telegraph på Twitter.

– Al Adine hadde terrorpropaganda på hele sin Facebook-side. Hvordan kan vi vite at ikke også de andre ansatte i MAAN har terrortilknytning? spør Markson i et radiointervju.

 

Del denne saken dersom du mener norske myndigheter må gjøre det samme!

 

(Denne saken er oppdatert 29. juni med lenke til radiointervjuet, og tittel til Sharri Markson er endret fra journalist til politisk redaktør.)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart