Ahmed Abullah Al Adine mottok lønn fra organisasjon som mottar millionbeløp fra Norge. Samtidig hadde han en lederstilling i en organisasjon på EUs terrorliste. (Foto: Privat/ Facebook)
Ahmed Abullah Al Adine mottok lønn fra organisasjon som mottar millionbeløp fra Norge. Samtidig hadde han en lederstilling i en organisasjon på EUs terrorliste. (Foto: Privat/ Facebook)

Norsk bistandsmottaker og Kirkens Nødhjelps partnerorganisasjon hadde terrorleder som prosjektkoordinator

Avsløring i australsk avis.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Den australske avisen Daily Telegraph publiserte torsdag 28. juni opplysninger som viser at en partnerorganisasjon av Kirkens Nødhjelp og en mottaker av norske bistandsmidler har hatt en fremstående palestinsk terrorleder som ansatt de siste seks årene.

I en årrekke har MAAN Development Center vært mottaker av norske bistandspenger. I 2017 og 2018 mottar organisasjonen 1,5 millioner kroner for å hjelpe fattige palestinere i Jordan-dalen. Fra 2014 til 2017 mottok MAAN 4,7 millioner kroner i norsk bistand.

Kirkens Nødhjelp oppgir MAAN Development Center som en av sine partnere på sin nettside.

Les også: – Kirkens Nødhjelp og MAAN tar uforbeholden avstand fra alle former for terror

Palestinske MAAN Development Center har 36 ansatte. Fra 2012 har Ahmed Abullah Al Adine vært prosjektkoordinator i organisasjonen. 14. mai ble Al Adine drept da han deltok i provokasjonene mot grensen til Israel, viser en pressemelding fra Union Aid Abroad, en hjelpeorganisasjon drevet av australsk arbeiderbevegelse.

Men det var også andre som markerte Al Adines død, terrororganisasjonen PFLP. Av PFLP blir han hyllet som en «martyrkamerat».

«Med stor stolthet hyller PFLP vår aktverdige martyr. (…) Han var medlem av lederskapet til PFLP i Deir Al-Balah og dets sekretær,» skriver PFLP i en melding, ifølge Daily Telegraph. På Facebook-siden sin har Al Adine identifisert seg selv som ansatt i MAAN Development Center. Der har han også publisert PFLP-propaganda.

– Vår kamp mot zionistfienden kan bare skje med blod, skal Al Adine ha skrevet på Facebook, ifølge Daily Telegraph.

PFLP står bak en rekke terrorangrep, inkludert flykapringer og selvmordsbombere. Organisasjonen står på terrorlisten både til USA, EU, Canada og Israel.

Australske myndigheter har startet gransking av saken, melder politisk redaktør Sharri Markson i Daily Telegraph på Twitter.

– Al Adine hadde terrorpropaganda på hele sin Facebook-side. Hvordan kan vi vite at ikke også de andre ansatte i MAAN har terrortilknytning? spør Markson i et radiointervju.

 

Del denne saken dersom du mener norske myndigheter må gjøre det samme!

 

(Denne saken er oppdatert 29. juni med lenke til radiointervjuet, og tittel til Sharri Markson er endret fra journalist til politisk redaktør.)

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart