Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

I morgen skal LO dumme seg ut for en hel verden

LOs leder Hans-Christian Gabrielsen. (Skjermdump fra LOs direktesending)
LOs leder Hans-Christian Gabrielsen. (Skjermdump fra LOs direktesending)
Tirsdag 4. desember skal LO sette alle sine over 900.000 medlemmer i vanære på en internasjonal konferanse i København.

135 land er representert når Den internasjonale faglige samorganisasjonen (IFS) har sin kongress i København denne uken. 1200 delegater fra 331 nasjonale hovedorganisasjoner deltar. De representerer, ifølge FriFagbevegelse, 207 millioner arbeidstakere.

«Boikott Israel» er en av LOs viktigste krav på møtet i København. I forkant av møtet har LO arbeidet for å få sine fagorganiserte kamerater i andre land til å bli med på notene, uten å lykkes. Heldigvis.

Men med LOs innsats er det foreslått å «fraråde stater og selskap fra direkte og indirekte støtte eller tjene på aktiviteter relatert til illegale bosetninger», men ledelsen i den norske arbeidstakerorganisasjonen forstår tydeligvis ikke at dette er grov diskriminering når vedtaket utelukkende rettes mot israelske bosetninger. LO reiser ikke en gang en en finger for å stanse eller fraråde sine egne medlemmer fra å bli bosettere i andre områder.

Norske LO går inn for en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner. Det er ikke bare full boikott. LO støtter diskriminering og dobbeltstandard som vil fjerne Israel fra kartet. Heller ikke kravet om «de palestinske flyktningenes rett til retur» i LO-vedtaket fra 12. mai 2017 har nordmennene lykkes med å få gjennom i den internasjonale uttalelsen. Selvsagt har de ikke det. Arbeidstakere i mange land vil se det grove hykleriet i å heie fram arabisk stat nummer 22 og muslimsk stat nummer 57 («Palestina), mens man arbeider for å fjerne verdens eneste jødiske stat slik at den blir arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58.

«LOs plan på IFS-kongressen er å jobbe for å styrke teksten med forslag som følger opp vedtaket fra LO-kongressen,» skriver FriFagbevegelse. LO gir seg som kjent ikke før de får til «en internasjonal økonomisk, kulturell og akademisk boikott av Israel» og støtte fra sine kamerater i kravet om Israels ødeleggelse.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart