Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– Vi håper å styrke de kulturelle båndene mellom Norge og Israel

Den israelske teatergruppen Hanut31 kommer til Norge og Bergen Fringe Festival i september. (Foto: Pressefoto)
Prisvinnende israelsk teatergrupper skal opptre på festival i Bergen i høst.

Den prisvinnende israelske teatergruppen Hanut31 kommer i høst til Norge. Gruppen står på scenen under Bergen Fringe Festival den 6. september.

– Dette er en stor mulighet til å utvide og styrke de kulturelle båndene mellom Israel og Norge. Vi er henrykt over å ha blitt valgt ut til å være endel av programmet til Bergen Fringe Festival 2019. Vi tror det er svært viktig å fremme kulturutveksling og samhandling, og vise fram positive sider og fremragende prestasjoner i Israel, da det meste av medieoppmerksomheten kun dreier seg om det politiske aspektet, sier gruppen i en pressemelding.

Tel Aviv-gruppen skal fremføre stykket «Radio Play», en teatralsk adapsjon av et radioskuespill. Slik presenterer Hanut31 teaterstykket: «Radio Play er en udødelig historie om den hemmelige agenten Patrick Kim og hans spennende eventyr. En humoristisk teatralsk opplevelse med objektteater og enestående lydeffekter. Dette er et unikt show med et helt nytt visuelt bilde og et lydspråk som vil inspirere både profesjonelle og andre tilskuere».

Historien om Patrick Kim er basert på en bokserie som ble publisert i Israel fra 1960- til 1980-tallet. Bøkene var i mange år en bestselger i Israel.

Hanut31 står på scenen i Kongesalen på Cornerteateret klokken 18.30 den 6. september. Følg med på Bergen Fringe Festival for oppdaterte tider.

Teatergruppen synes det er stort å kunne styrke og utvide de kulturelle båndene mellom Norge og Israel. (Foto: Presse)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart