Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gratis ungdomskonferanse i Kristiansand 31. januar til 2. februar

Eldar Meydar og Amit Hasson. (Foto: Privat)
Begrenset antall plasser igjen på gratis ungdomskonferanse i Kristiansand fra fredag 31. januar til søndag 2. februar. Send din søknad straks!

MIFF har gleden av å invitere ungdommer mellom 16 og 30 år til en GRATIS ungdomskonferanse i Kristiansand fra fredag 31. januar til søndag 2. februar 2020.

Det er sjette gang et av MIFFs lokallag arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

Eldar og Amit fra Israel skal holde flere foredrag og henge med oss gjennom helgen. Det vil også være flere andre innslag og foredragsholdere. Programmet blir offentliggjort så snart som mulig.

Amit Hasson (28) er bosatt i Tel Aviv. Da hun var 18 år gammel vervet hun seg til det israelske forsvaret (IDF) som stabsoffiser, og HR-ansvarlig for stridende soldater. Etter endt tjeneste reiste Amit til Massachusetts sommeren 2014 som en del av en israelsk delegasjon for å jobbe som rådgiver på en jødisk sommerleir. I dag studerer hun en tverrfaglig grad i samfunnsvitenskap ved Bar Ilan University. Amit jobber også for GIA, en internasjonal ideell organisasjon som spesialiserer seg på diamantforskning og -analyse. Fokuset deres er at forbrukeren skal vite kvaliteten på diamanten og hvor den kommer fra. På fritiden liker Amit å reise og danse. Hun er Israels Latin Dance Cup Champion i 2019.

Amit Hasson. (Foto: Privat)

Eldar Meydar (25) er født og oppvokst i Kfar Saba, en by rett nord for Tel Aviv. Han er sønn av russisk-israelske foreldre, og er barnebarn av Holocaust-overlevende. Som 18-åring gikk han inn i det israelske forsvaret (IDF), der han tjente som fallskjermjeger. Under Operation Protective Edge sommeren 2014 var han på søke- og redningsteamet som var ansvarlig for medisinsk evakuering. Like etter ble Eldar utnevnt som offiser og fungerte som teamleder i det israelske offiserakademiet. I dag studerer Eldar ved College of Management og Academic Studies i Kfar Saba. I tillegg til studiene sine har Eldar en aktiv rolle på campus. Han deltar i Model United Nations, sjakklubb og debattklubb. På fritiden liker han å spille beachvolleyball, lese, surfe og spille gitar.

Eldar Meydar. (Foto: Privat)

Dette er en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge

Siden konferansen er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil Ravn Hansen på kjetil@miff.no

Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen.

Deltakerne på MIFFs ungdomskonferanse i 2019. (Foto: MIFF)

Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.

NB: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart