Mai 2021: Her filmer NRK jihad-ropene på demonstrasjonen, men vil de noen gang fortelle norske tv-seere at demonstrantene på Palestinakomiteens demonstrasjon oppildnet til massakre på jøder? (Skjermdump fra VG TV)

Oslo: Ropte jihad-rop om massakre på jøder i anti-israelsk demonstrasjon

Israelske flagg gikk opp i flammer under Palestinakomiteens demonstrasjon i Oslo tirsdag 11. mai. Og i finalen kom massakretrusler mot jøder.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Noen hundre demonstranter var møtt fram i nærheten av Israels ambassade ved 17-tiden i dag. Palestinakomiteen og 24 andre organisasjoner stod bak markeringen.

«På videosendingen som følger markeringen kan man høre demonstranter som roper «boikott Israel, fri Palestina». Man kan også se at flere av de oppmøtte både danser og veiver med store palestinaflagg, og man kan gjentatte ganger høre at det ropes «Allahu akbar», rapporterte VG.

Stortingsrepresentant Petter Eide (SV) ba demonstranter om ikke å sette ild på israelske flagg, men det ble likevel gjort.

MIFF har hittil ikke registrert at noen norske medier har satt fokus på de arabiske kampropene som ble ropt under markeringen og like etter.

41 minutt ut i VGs livesending forsøker arrangørene å få demonstrantene til å spre seg. «Boikott Israel, Fritt Palestina, takk for i dag,» avslutter arrangøren. Men da er en større gruppe menn i full gang med å rope et annet budskap på arabisk: «Khaibar, Khaibar ya Yahud, Khaibar, Khaibar ya Yahud.»

I demonstrasjonen kunne man også høre arabiske slagord som:

  • Martyrene er elsket av Allah. (Hamas og Fatah omtaler terrorister som med stolthet har drept jødiske kvinner og barn som martyrer.)
  • De som dreper israelere er velsignede martyrer. (Bare for å fjerne all tvil.)
  • Vi er med Palestina inntil døden
  • Vi er ikke redd for døden.
  • Med blod vil vi frigjøre Palestina.

«Khaibar, Khaibar ya Yahud» er et islamistisk jihad-rop, som direkte oversatt betyr «Khaibar, Khaibar, o jøder!» I Khaibar ble et stort antall jøder drept av profeten Muhammed og hans styrker på 600-tallet. Refrenget blir i dag brukt av jihadister som en trussel mot jøder. Det var den samme massakretrusselen mot jøder som stod på banner da muslimske demonstranter møtte fredelige Israel-venner med vold utenfor Stortinget i januar 2009.

Khaibar var navnet på en dal omlag 15 mil nord for Medina på profeten Muhammeds tid. Her søkte en av de tre jødiske stammer i Medina tilflukt etter at Muhammed hadde presset dem ut av byen. En annen stamme bad om å forlate byen på samme betingelser, men dette ble avslått, alle mennene ble drept og kvinnene solgt som slaver. I mai 628 dro Muhammed til Khaibar og beleiret byen. Etter kamper ble jødene overmannen, og de fikk lov til å leve mot å betale halvparten av produksjonen i skatt. Dette var den første innføringen av dhimmi-ordningen. Khaibar symboliserer utryddelsen, eller i det minste underkastelsen, av jøder fra den arabiske halvøya.

Slagordet er en trussel mot jøder – at deres dager er talte fordi en gjentakelse av massakren er på vei. Kampropet brukes også av Hamas.

Under støttemarkeringen for Israel i januar 2009 var setningen “CEYSU MUHAMMED SAWFA YA’UD” også lagt til på banneret. Betydningen av den siste setningen er “Muhammeds hær vil komme tilbake”. Det er uklart for MIFF om denne strofen ble benyttet i Oslo 11. mai 2021.

Den siste setningen gjør betydningen av slagordet klart. Muhammeds hær vil komme tilbake og massakrere jøder, akkurat som Muhammed gjorde mot jødene i Khaibar.

Hvis du lurer på hvorfor det er uro mellom israelere og palestinere nå, så er det fordi islamistene i området ikke bare synger slagord om å drepe jøder, men setter inn sine våpen, raketter og liv på å gjøre det. La oss håpe de aldri får den samme muligheten i Oslo.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart