Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

BrillanerDuo kommer til Gardermoen

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.
Shirley Brill og Jonathan Aner.

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.

De to israelske musikerne Shirley Brill og Jonathan Aner holder konsert i Gardermoen Congress Center på kvelden lørdag 6. juni.

I fjor høst holdt BrillanerDuo, som klarinett- og piano-duetten er kjent som, konsert i Kristiansand og Sandnes. Responsen var overveldende positiv.

– Det var en flott opplevelse å oppleve Shirley Brill og Jonathan Aner spille i Søm kirke i Kristiansand. De er to unge, dyktige musikere som publikum tok i mot med stor begeistring. Det var bare lovord å høre etterpå, sier Gabriel Edland, nestleder i MIFF og lokallagsleder i MIFF Kristiansand.

– BrillanerDuo er to ungdommer som man blir glad i og som jeg tror norsk ungdom også vil sette pris på å bli kjent med, legger Edland til. Både pianist Jonathan Aner og klarinist Shirley Brill har spilt som solister i Israels filharmoniske orkester, og vunnet flere internasjonale musikkpriser både individuelt og som duett. Begge har studert musikk i Tyskland. På deres repertoar finner man Brahms, Schumann, Mozart m.fl.

Like i forkant av konserten ønsker MIFF velkommen til festmiddag. For kun fire hundre kroner kan man få med seg alle foredragene lørdag, pluss festmiddag og konsert. MIFF må motta påmelding til festmiddag senest søndag 24. mai.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart