Bli aktiv for Israel nå!

Presidentfruen Nechama Rivlin er død, 73 år gammel. Her sammen med ektemannen Reuven. (Foto: GPO)

Israels presidentfrue er død

Nechama Rivlin, konen til Israels president, er død 73 år gammel.

Nechama Rivlin, konen til den israelske presidenten Reuven Rivlin, døde tirsdag 73 år gammel. Det opplyser presidentkontoret i en offisiell uttalelse. Rivlin, som hadde lidd av en lungesykdom de siste årene, gjennomgikk en lungetransplantasjon 11. mars.

Hun døde på Beilinson-sykehus i Petah Tikva, en dag før hennes 74-årsdag.

I en uttalelse takker president Reuven Rivlin de ansatte på sykehuset for den «dedikerte, sensitive og profesjonelle behandlingen» de ga konen hans de siste tre månedene. Han takker også israelerne for deres støtte, som «ga ham og hele familien trøst og støtte, som ikke kan beskrives med ord».

Nechama Rivlin møtte USAs førstedame Melania Trump, da Donald Trump besøket Israel i 2017. (Foto: GPO)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
0

Your Cart