Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tre IDF-menn drept

To palestinere snek seg inn på en IDF-stilling på Gaza-stripen i morgentimene lørdag, og drepte en nestkommanderende bataljonssjef og to israelske soldater med automatvåpen og håndgranater. I tillegg ble sju IDF-soldater skadet. Begge de to angripende palestinerne ble drept av soldatene.
Angrepet skjedde rundt halv fire lørdag morgen, mot Marganit-utposten. «Den demokratiske front for frigjøring av Palestina» har tatt på seg ansvaret for angrepet. Det er ikke kjent at den marxistiske gruppen, ledet av Naef Hawatmeh, tidligere har deltatt i de siste kamphandlingene mot Israel. Palestinske kilder forteller at sikkerhetsstyrker nå forlater sine stillinger i frykt for israelsk gjengjeldelse. Andre rapporter melder at IDF allerede har kuttet en rekke veiforbindelser på Gaza-stripen.
Den foreløpige hendelsesrapporten fra IDF, forteller at to palestinske soldater snek seg inn mot utposten. En av angriperne skal ha stått utenfor forlegningen til de israelske soldatene og fyrt av med automatild og kastet et betydelig antall håndgranater mot soldatene. Her ble den første av IDF-soldatene drept. Den israelske hæren antar at palestinerne har skutt omlag 40 skudd hver. Den israelske majoren som ble drept under ildvekslingen som fulgte, ble straks hjulpet av en sanitetsmann. Han ble også umiddelbart skutt og drept av de angripende palestinerne. Den ene palestineren ble drept utenfor forlegningen, mens den andre klarte å flykte. Israelske styrker forfulgte ham, og drepte ham rundt kl. 7 lørdag morgen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart