Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skutt og drept

Avtroppende turistminister Rehavam Ze’evi ble skutt og drept onsdag morgen. Leger arbeidet med Ze’evi i to og en halv time, men klarte ikke å berge livet til ministeren. Drapet skjedde i Hyatt Hotel i Jerusalem, og ble etter all sannsynlighet utført av en eller flere palestinske terrorister.
– Palestinernes president Yasser Arafat har skylden for drapet på den israelske turistministeren Rehavam Zeevi i dag, sier Israels statsminister Ariel Sharon.
Israel brøt onsdag all kontakt med de palestinske selvstyremyndighetene. Ifølge FNs spesialutsending Terje Rød-Larsen utstedte Arafat onsdag arrestordre på medlemmer av den militante organisasjonen Folkefronten for palestinsk frigjøring PFLP, som har tatt på seg ansvaret for attentatet.
Ze’evi ble funnet av sin kone utenfor rommet deres i åttende etasje på hotellet. Ministeren skal ha blitt skutt med to skudd i hodet, og et skudd i nakken.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart