Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

– Kjemp, kjemp!

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Arafats oppfordring til det palestinske folk ble sendt på Channel 2 natt til søndag. Oppfordringen kommer etter at israelske styrker fortsatt står i palestinsk-kontrollert område, etter at Arafat ikke har stanset beskytningen av bydelen Gilo i Jerusalem. To medlemmer av Arafats Force 17 ble drept i kamper i helgen. Fem israelere ble lettere skadet i uavhengige hendelser på Vestbredden.
I Hebron gikk en gruppe av jødiske bosettere inn i en tom bolig i palestinsk-kontrollert område. Bosetterne kalte huset «Beit Rehavam», etter den drepte turistminister Rehavam Ze’evi. Gruppen minte også statsminister Sharon på hans løfte om å gå inn igjen i palestinske områder hvis skytingen blir gjenopptatt. Politi og soldater spredte de jødiske demonstrantene, og far til den 10 måneder gamle babyen som ble drept tidligere i år ble arrestert.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart