Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Kjemp, kjemp!

Arafats oppfordring til det palestinske folk ble sendt på Channel 2 natt til søndag. Oppfordringen kommer etter at israelske styrker fortsatt står i palestinsk-kontrollert område, etter at Arafat ikke har stanset beskytningen av bydelen Gilo i Jerusalem. To medlemmer av Arafats Force 17 ble drept i kamper i helgen. Fem israelere ble lettere skadet i uavhengige hendelser på Vestbredden.
I Hebron gikk en gruppe av jødiske bosettere inn i en tom bolig i palestinsk-kontrollert område. Bosetterne kalte huset «Beit Rehavam», etter den drepte turistminister Rehavam Ze’evi. Gruppen minte også statsminister Sharon på hans løfte om å gå inn igjen i palestinske områder hvis skytingen blir gjenopptatt. Politi og soldater spredte de jødiske demonstrantene, og far til den 10 måneder gamle babyen som ble drept tidligere i år ble arrestert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart