Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Har ansvar for alt

– Arafat har ansvar for alt som skjer her, sa statsminister Ariel Sharon bare timer etter israelske kamphelikoptre ødela den palestinske lederens helikopter og hovedkvarteret i Jenin. Bakgrunnen for det israelske, militære svaret er terroraksjonene i helgens om hittil har kostet minst 26 menneskeliv. Da Sharon returnerte fra Washington mandag morgen, holdt han en 10 minutter lang tale for folket, hvor han beskyldte Arafat for å være den største hindringen for fred og stabilitet i Midtøsten. Offisielle palestinske talsmenn kaller Sharons tale en «krigserklæring». Den israelske regjeringen drøfter mulighetene for å erklære organisasjoner som Fatah, Tanzim og Force 17 ulovlige. Dette vil gi dem langt større muligheter til å slå hardt ned på terrorgruppene. I regjeringen er det også dem som støtter å utvise Arafat og bringe de palestinske myndighetene til kollaps.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart