Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Du avgjør din skjebne

Den israelske regjering gir Arafat en liten sjanse til. I løpet av 12 timer fra onsdag kveld må han arrestere og fenglse 36 terrorister. Fra statsministerens kontor blir det avvist at meldingen Peres gav på telefon til Arafat onsdag var noe ultimatum. Det avvises også at den sparsommelige militære aktiviteten onsdag var et forsøk på å gi Arafat en ny sjanse. Hvis Israel ikke ser at Arafat begynner å arrestere terroristene, vil Israel angripe dem, også dem som er medlemmer av sikkerhetsgrupper knyttet nært opp til Arafat.
Peres har avblåst Arbeiderpartiets trussel mot å trekke seg ut av samlingsregjeringen, men advarte mot at spørsmålet kan komme opp på ny hvis ikke enkelte problemer får en snarlig løsning. Peres er temmelig oppbrakt over at Sharon har ydmykhet ham personlig i en rekke hendelser den siste tiden: Peres ble ikke utnevnt som leder for forhandlingsteamet med palestinerne, Sharon gav to andre ministre noen av utenriksminister Peres’ ansvarsområder og sendte tidligere ambassadør Zalman Shoval for å «passe på» Peres under sitt besøk i Washington.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart