Raserte radio

Israel brukte torsdag helikoptre, bulldosere og dynamitt for å bringe den nasjonale palestinske radiostasjonen Voice of Palestine i Ramallah til taushet. En israelsk talsmann sa at radioen, som er et symbol på palestinske ambisjoner om selvstendighet, og andre palestinske medier hadde oppfordret til vold mot Israel.
Israelske styrker og stridsvogner stormet sent torsdag kveld deler av flyktningleiren Khan Yunis sør på Gazastripen. En palestinsk politikilde sa at inntrengningen så ut som en gjenokkupering av flyktningleiren, som ligger rett overfor den store jødiske bosettingen Gush Katif.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart