Møter PA igjen

I løpet av 10 dager vil statsminister Ariel Sharon møte de tre lederne fra de palestinske selvstyremyndighetene igjen. Det første møtet fant sted onsdag kveld i statsministerens bolig i Jerusalem. Sharon sier møtet med palestinerne behandlet muligheter for å få i stand en slutt på volden, og at den ikke tok for seg diplomatiske spørsmål. Statsministeren har selv laget en regel om ikke å forhandle under ild.
Både utenriksminister Shimon Peres og forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer har sine egne fredsplaner. Sharon må derfor også bruke energi på å gjøre det klart at han som statsminister har det siste ordet i alle diplomatiske spørsmål.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart