Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

– Vil lede til eskalasjon

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Palestinske offisielle kilder advarer mot ytterligere eskalasjon i konflikten, etter Israels bombing i Gaza by. Israel blir beskyldt for å ville ødelegge de palestinske myndigheter.
Det israelske angrepet på Gaza by, kom som gjengjeldelse etter at Hamas-soldater hadde skuttt to Kassam-2 raketter mot israelske byer i Negev søndag morgen.
USA sier det er «svært problematisk» og en «provoserende eskalasjon» at palestinerne nå har tatt i bruk Kassam-2 raketter. Likevel uttrykker utenriksdepartementet bekymring over Israels gjengjeldelsesaksjoner.

Andre nyheter 12. februar
– Netanel Goodman (17) døde i en trafikkulykke. Nå har hans organer gitt liv til fire mennesker.
– Benjamin Ben-Eliezer inngår kompromi, og gir nå en forsiktig støtte til at Avhraham Burg kan reise til Ramallah for å tale til den palestinske folkeforsamlingen.
– Nathan Sharansky foreslår å informere USA om bygging av bosetninger, så ikke den amerikanske administrasjonen blir overrasket.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart