Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Ingen i PA er immune

Palestinerne trappet i helgen kraftig opp terroren og volden. Regjeringen satt søndag kveld i møte, og diskuterte hvordan man mer effektivt kan bekjempe terroren, uten at det fører til en regional konflikt. Yassir Arafat ønsker eskalasjon av konflikten, mens USA kjemper for å unngå at urolighetene sprer seg til andre land i Midtøsten før Washington skal ta det neste steg i krigen mot terror.
– Ingen i de palestinske myndigheter er immune for israelske aksjoner hvis det blir klart at de er direkte involvert i terrorisme, sier statsminister Ariel Sharons talsmann, Ra’anan Gissin. Han la imidlertid til at Israel ikke vil skade Arafat fysisk.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart