– Ingen i PA er immune

Palestinerne trappet i helgen kraftig opp terroren og volden. Regjeringen satt søndag kveld i møte, og diskuterte hvordan man mer effektivt kan bekjempe terroren, uten at det fører til en regional konflikt. Yassir Arafat ønsker eskalasjon av konflikten, mens USA kjemper for å unngå at urolighetene sprer seg til andre land i Midtøsten før Washington skal ta det neste steg i krigen mot terror.
– Ingen i de palestinske myndigheter er immune for israelske aksjoner hvis det blir klart at de er direkte involvert i terrorisme, sier statsminister Ariel Sharons talsmann, Ra’anan Gissin. Han la imidlertid til at Israel ikke vil skade Arafat fysisk.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart