Setter Aksabrigaden på terrorlisten

USA har satt Aksa Martyrbrigaden på utenriksdepartementets liste over terrororganisasjoner. Martyrbrigaden var ansvarlig for gårsdagens selvmordsbombe i Jerusalem, som drepte tre mennesker. Å bli satt på USAs liste over terrororganisasjoner, medfører at det er ulovlig for amerikanere å støtte organisasjonen økonomisk, amerikanske banker må fryse alle kontoer i organisasjonens navn og medlemmer av organisasjonen kan bli nektet adgang til USA.
Israel ønsker dette velkommen.
– Det er veldig åpenbart for enhver ærlig observatør at Aksabrigaden har vært involvert i noen av de mest morderiske terroroperasjonene, sier Mark Regev, som er talsmann ved den israelske ambassaden i Washington.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart