Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sender Powell

For første gang siden Israel gikk til omfattende militære aksjoner på Vestbredden i påsken, har USAs president George W. Bush oppfordret Israel til "å begynne tilbaketrekningen" fra byene de har tatt kontroll over. En høytstående tjenestemann i administrasjonen understreker imidlertid at USA ikke forventer at Israel trekker seg ut umiddelbart. Nå sender Bush sin utenriksminister Colin Powell til Midtøsten, i forsøk på å få til en våpenhvile mellom partene. Israels forsvarssjef, generalløytnant Shaul Mofaz, sier at IDF trenger minst fire uker for å gjennomføre planlagte operasjoner på Vestbredden, og ytterligere fire uker for grundig å ødelegge palestinernes terrorkapasitet. Han sier også at en militær faglig vurdering anbefaler regjeringen å utvise Yassir Arafat fra området. – Vi har avslørt at de palestinske myndigheter og Arafat styrer, oppmuntrer og finansierer terroroperasjonene mot oss, sier Mofaz, som understreker at den endelige beslutningen tilhører regjeringen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart