Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Møte med Arafat «konstruktivt»

I følge palestinske kilder møtes USAs utenriksminister Colin Powell og Yassir Arafat til nytt møte tirsdag. Søndag hadde de to et tre og en halv times langt møte i Ramallah. Powell betegnet møte som "nyttig og konstruktivt", men indikerte at det ikke hadde skjedd noen prosess mot noen våpenhvile. Arafat krever at Israel trekker alle sine styrker tilbake fra palestinsk-kontrollerte områder før han erklærer noen våpenhvile. Kilder i selvstyremyndighetene sier Arafat mest sannsynlig vil gå med på et kompromiss, hvor Israel forplikter seg på en planmessig tilbaketrekning, mens Arafat erklærer at volden ikke vil føre til politisk gevinst, og erklære en våpenhvile.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart