Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Møte med Arafat «konstruktivt»

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I følge palestinske kilder møtes USAs utenriksminister Colin Powell og Yassir Arafat til nytt møte tirsdag. Søndag hadde de to et tre og en halv times langt møte i Ramallah. Powell betegnet møte som "nyttig og konstruktivt", men indikerte at det ikke hadde skjedd noen prosess mot noen våpenhvile. Arafat krever at Israel trekker alle sine styrker tilbake fra palestinsk-kontrollerte områder før han erklærer noen våpenhvile. Kilder i selvstyremyndighetene sier Arafat mest sannsynlig vil gå med på et kompromiss, hvor Israel forplikter seg på en planmessig tilbaketrekning, mens Arafat erklærer at volden ikke vil føre til politisk gevinst, og erklære en våpenhvile.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart