Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Møte med Arafat «konstruktivt»

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

I følge palestinske kilder møtes USAs utenriksminister Colin Powell og Yassir Arafat til nytt møte tirsdag. Søndag hadde de to et tre og en halv times langt møte i Ramallah. Powell betegnet møte som "nyttig og konstruktivt", men indikerte at det ikke hadde skjedd noen prosess mot noen våpenhvile. Arafat krever at Israel trekker alle sine styrker tilbake fra palestinsk-kontrollerte områder før han erklærer noen våpenhvile. Kilder i selvstyremyndighetene sier Arafat mest sannsynlig vil gå med på et kompromiss, hvor Israel forplikter seg på en planmessig tilbaketrekning, mens Arafat erklærer at volden ikke vil føre til politisk gevinst, og erklære en våpenhvile.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart