Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ville oppvigle israelske arabere mot Israel

IDF offentliggjorde søndag et brev som er konfiskert i Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah. I brevet blir det foreslått en tiltaksplan for de palestinske myndigheter, med det mål å engasjere de israelske araberne i kampen mot Israel. Brevet er datert 30. september 2001, på ettårsdagen for den pågående intifadaen. I følge en medierådgiver i forsvarsdepartementet, nådde brevet ledere i det israelsk-arabiske samfunnet. Palestinske kilder avviser brevet som falskt. Arafat har også tidligere prøvd å påvirke de israelske araberne, mens de israelske araberne på sin side har vært forsiktige med å blande sine egne problemer med palestinerne som har levd under selvstyre.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart