Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Ville oppvigle israelske arabere mot Israel

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

IDF offentliggjorde søndag et brev som er konfiskert i Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah. I brevet blir det foreslått en tiltaksplan for de palestinske myndigheter, med det mål å engasjere de israelske araberne i kampen mot Israel. Brevet er datert 30. september 2001, på ettårsdagen for den pågående intifadaen. I følge en medierådgiver i forsvarsdepartementet, nådde brevet ledere i det israelsk-arabiske samfunnet. Palestinske kilder avviser brevet som falskt. Arafat har også tidligere prøvd å påvirke de israelske araberne, mens de israelske araberne på sin side har vært forsiktige med å blande sine egne problemer med palestinerne som har levd under selvstyre.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart