Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Kan komme tilbake i løpet av noen uker

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Colin Powell kan være tilbake i Midtøsten allerede mai, melder Ha’aretz. Den amerikanske utenriksministeren forlot onsdag Midtøsten, uten noen våpenhvile og med avslått audiens hos president Hosni Mubarak i Egypt. President George W. Bush sier likevel at han er svært tilfreds med resultatene av Powells besøk. CIA-direktør George Tenet kan komme til Midtøsten allerede i neste uke, melder amerikanske kilder. I sin oppsummering fra besøket i Midtøsten, sa Powell at han tar den israelske regjering på ordet, når den sier at tilbaketrekningen skal skje i løpet av "omlag en uke". Samtidig gav han skarp kritikk til Yassir Arafat, og ba ham straks å stanse sin terrorvirksomhet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart