Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kan komme tilbake i løpet av noen uker

Colin Powell kan være tilbake i Midtøsten allerede mai, melder Ha’aretz. Den amerikanske utenriksministeren forlot onsdag Midtøsten, uten noen våpenhvile og med avslått audiens hos president Hosni Mubarak i Egypt. President George W. Bush sier likevel at han er svært tilfreds med resultatene av Powells besøk. CIA-direktør George Tenet kan komme til Midtøsten allerede i neste uke, melder amerikanske kilder. I sin oppsummering fra besøket i Midtøsten, sa Powell at han tar den israelske regjering på ordet, når den sier at tilbaketrekningen skal skje i løpet av "omlag en uke". Samtidig gav han skarp kritikk til Yassir Arafat, og ba ham straks å stanse sin terrorvirksomhet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart