Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen tegn på Jenin-massakre

– Selvsagt kan uskyldige menneskeliv ha gått tapt, sa Powell onsdag til en komité i Senatet. Men han la til: – Jeg har ikke noen informasjoner som tyder på massegraver. Jeg ser ikke noe tegn som tyder på at en massakre har funnet sted. Powell sier han bygger dette på en tre og en halv times inspeksjon i byen fredag, av USAs viseutenriksminister William Burns. – Jeg tror man først bør se på hvorfor det som i utgangspunktet skulle være sivilie flyktningeleirer, hadde utviklet set til å bli terroristenes infrastruktur, sier Israels viseambassadør til FN, Aaron Jacob. 23 selvmordsbombere fra Jenin spredde død og fortvilelse i det israelske samfunnet, før IDF slo til mot byen. Israel har sendt en diplomatisk gruppe til New York, for å påvirke FNs generalsekretær, Kofi Annan, til å endre ordlyden i FNs granskningsgruppes mandat før etterforskningen av hva som skjedde i Jenin tar til. I følge israelske medier skal IDF sitte på mangfoldige timer videoopptak som bekrefter Israels fremstilling av kamphandlingene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart