Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Vi minela over 50 hus rundt omkring i leiren»

– Vi valgte ut eldre og tomme hus, og husene til menn som var ettersøkt av Israel, fordi vi visste at soldatene ville gå inn i disse, sier en palestinsk terrorist til den egyptiske avisen "Al-Ahrma Weekly". – Vi fylte vannrør med eksplosiver og spiker. Etterpå plasserte vi dem med omkring fire meters mellomrom, rundt forbi i huset. Eksplosiver ble også gjemt i bilene til ettersøkte palestinere. Alle i leiren, også barn, visste hvor disse minene var lagt. I følge den palestinske terroristen ble utløsningsmekanismen til en tredel av bombene fjernet av israelske soldater i samarbeid med palestinske medløpere. – Hadde det ikke vært for spionene, ville ikke soldatene hatt noen mulighet for å komme inn i flyktningeleiren, sier "ingeniøren" fra flyktningeleiren i Jenin, en av de overlevende fra byen som den egyptiske avisen betegner som "Bombemennenes by".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart